Які подарунки порадують дочку

Жінка, яка має хороші стосунки з матір'ю-в-завданням, може бути зануреним. Часто буває різним. Але навіть у великих відносинах, де дочка Як дочка часто виникають непорозуміння, через які сім'я ідилл може згорнути.

І сьогодні видання. "Сайт" Вона поділиться сюжетом, коли її мати-завдання дає непристойні подарунки, хоча вона в хороших відносинах з дочкою-завженням. Що це, прихована підказка або нездатність подарувати хороший подарунок коханій людині?

р.

Моя мати-в-завдяки завжди вважається її матір'ю хорошою жінкою, і ми отримуємо разом відмінно. Вона регулярно відвідує і допомагає навколо будинку. Іноді він прийде, прасувати речі, або мити посуд, або очистити шафи. У нашому будинку, де дві молоді діти, навіть така допомога не зайва, говорить Тетяна.

«Не критикували, відроджували, або спробували відмовитися. Не схожа на онуки, щасливо погоджується сидіти з ними. Ми маємо великий зв'язок з нею, і з першого дня без ембаррасменту я називаю її матір'ю. І вона може бути чесним, скаржитися на мій батько-в-право і його нестерпний характер.

«Це чудова господиня і кухарі, якби вона працювала всім своїм життям як шеф-кухар в респектабельному ресторані. Я продовжую вчитися багато з неї, і я не відступив на всіх, коли мій чоловік порівнює мій варіння до того, що його мама варить. й

«Чи є одна проблема. Хоча це проблема для мене. Я вже знаю, що мій мама-в-одному подарує мені гарний пакет.

«Коли я отримав першу каструлю, я був дуже щасливим. На жаль, не було достатньо посуду. І дорогий, товстостінний, подвійний піддон прийшов в ручну. Дуже зручно приготувати м'ясо, яке чоловік любить стільки. Тоді я щиро подякував і занурив мій маму. й

«За рік пізніше я знову подав каструлю. Цей подарунок був трохи більшим, ніж попередній, і так як ми вже отримали страви, він пішов кудись до далекої кухонної полиці.

«Трій горщик був незвичайним — глина. У такому посуді харчування буде набагато смачніше, ніж в сучасних сумнівних контейнерах. Я думав, що не поганий, бо я ніколи не варився в глиняних горщиках. й

«Я ще не міг вірити, що мій мама-в-право повернеться з горщиком наступного дня народження. Так, вона знову підкорила свій подарунок і пояснила, як краще його використовувати. Але я не чув її пояснення, тільки подякував її сухим. й

37995234

Вже день народження, і я майже точно знаю, що подарунок, який я отримав. мамай Але я ще не знаю, як відчувати себе. Чи є вона insane? Або вона намагається розповісти мені щось? Чи можна спокійно приймати таку консистенцію? просить Тетяну.

Схожі схожий Дуже дивний, адже дочка в будинку, ймовірно, потребує більше горщиків. Можливо, літня жінка необов'язково хвилюється про її сина добре харчуватися, або, можливо, вона просто вважає молодою дочкою-в-завдяки поганою господинею, яка не здатна вибрати навіть якісний пан.

Р

Тому, незалежно від того, як можуть здаватися корисні подарунки, варто принести до цього бізнесу трохи різноманіття. Адже замість наступного пана можна подарувати щось від побутової техніки або принаймні вибрати красиву картину в вітальні. А якщо у вас є впевненість у собі смак, то можна вибрати красиву лампу або прикрасу для дочки-взагалі.

Ви можете зупинити здогадку і СертифікатиНаприклад, щоб відвідати спа-центр - молода жінка напевно не розумить такий подарунок. Досить підходити з уявою, щоб купити те, що буде радувати конкретну людину, навіть якщо одержувач подарунка не найкраща дочка в світі.