Вибір душі фільми

Є фільми, які я бачив і забути, і є фільми, які триватимуть довго. пам'яті І в серцях. Ті, хто дивиться щось в серці і світ здається трохи різними. Після того, як вони, іноді ви хочете сміятися, іноді ви хочете захопити весь світ, і іноді ви хочете торкнутися на вершині вашого голосу. Ми маємо стільки симпатії для героїв.

Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач, чудовий вибір кіноХто обов'язково залишить знак на душі. Найвища якість, глибока і гідна уваги фото!

Цікаві фільми з змістом
  1. Світ Стівен Гокін
    А майбутній вчений, фізик, астроном і письменник, Стівен Гокінн був студентом престижного університету, коли він зустрів Джейн Дай. Тоді вона стане вірною дружиною, мишею і вірним помічником. Перед тим, що вони повинні вижити новини своєї невиліковної хвороби.

2. "Імпозитивний."
    Фільм про події, які розгортаються під час дестаційних цунамі. Фільм заснований реальне життя Грудень 2004, коли величезна хвиля, викликана землетрусом від узбережжя Індонезії, зауважила життя понад трьохсот тисяч людей. На екзотичному курорті Таїланду переходить для відпочинку британської родини. Красива погода, природа, тепла вода, і нічого не припускає неприємностей. Небезпечна небезпека прийшла раптово у вигляді гігантської хвилі, відкинувши все життя в її шляху. Потужні цунамі скатерти людей уздовж берега. Люди, які люблять один одного, втратить зв'язок між собою без надії наради.

Але навіть коли ви втратите все, ви ніколи не зупинитесь. Пройшовши через нелюдські випробування, дружня сім'я знову стане однією.

3338289

3. Мистерський чохол Benjamin Button
    Френсіс Скотт Фіцгеральд і розповідає про людину, фізичний стан якого відповідає віку 80 років, і кожен день він не був віком, але виріс молодшим, оскільки час пішов назад до нього. Цей фільм не тільки розповідає про незвичайну долю головного героя, але й охоплює події Перших і Других Світових Війн, акомпанений глядачам по всій планеті від Мурманськ до Парижа і, власне, філософський приплив.

4. П. С. Я тебе люблю.
    Історія проголосує навколо люблячої шлюбної пари. Вони були впевнені, що вони чекали багато років життя разом, але доля вказувала інакше, і чоловік головного героя гине з пухлини мозку. Смерть коханої людини дуже погано порушила героїну, і вона впала в глибоку депресію. Зовсім досить, але знову вірити в себе і знайти нове почуття життя, вона допомогла не родичами і друзями, але за її пізнім чоловіком. На день народження і після того, як вона отримує ряд листів з нього, які він написав перед смертю. У них він просить її не руйнувати своє життя, нехай ходити з минулого і рухатися далі.

5. "Мій Великий Грецький Літо"
    Цей красивий, легкий комедія виглядає в одному диханні. Грузія є американським грецьким спуском, істориком шляхом навчання, фахівцем давньої класики і працює в Греції як туристичний довідник. За рік вона не захопила свою роботу, а туристи також не люблять нудні тури Грузії, які тільки розповідають всі історичні факти замість того, щоб взяти туристів на пляж. Грузія остаточно вирішила відмовитися від своєї роботи і повернення в Сполучені Штати Америки, але в її останньому турі вона знаходить друзів і любові.

6. "Гост краси"
    Бізнесмен Howard Inlet, який втратив дитину і відокремився від дружини, не може нормально запустити компанію. Агенція втрачає гроші, а партнер Howard хоче продати його. Для встановлення неточності абонента партнер обирає приватний слідчий. Він відкриває, що людина записує листи в ім'я любові, смерті та часу.

7. Дорога 60.
    На поверхні Neil Oliver є все: багаті батьки, гарна дівчина, блискуча кар'єра як юрист. А замість задоволення життя він мріє про живопису, подорожі та зустрічі дівчини, яка мріє про кожну ніч. Плівка зачаровує. З своєю казковістю і непередбачуваністю, це робить вас емпатією героїв і сміхатися до сліз.

8. "Легкий в океані"
    На острові живуть тільки маяк і кохана дружина. Вони мріяли про дитину довго, але вагітність головного героя закінчується в негайних кар'єрах. Одного разу, Том знаходить мертвого чоловіка в човні, що прилягає до берега, і дитина лягає поруч з ним. Isabelle persuades її чоловік приймати the girl. Але через кілька років, їх секрет загрожує розкритися.

Запрошуємо Вас ознайомитися з найкращими новинами 2019 року. Цей список включає в себе ті стрічки, які виявилися найвищими темпами, і ті, хто реліз все ще чекають шанувальників фільмів!

Ці фільми призначені для значенняОцінити кожен момент в будь-якому віці і залишити після перегляду тільки задоволення. Ви не пошкодуєте час, проведений спостереження за ними! Я вже зателефоную чоловіка, щоб я не був пізно після роботи. Сьогодні ми подивимося на перше, а потім в списку.