16
Як зробити млинці з м'ясною начинкою
Недавній друг купив мене смачними млинцями і поділився секретом їх приготування. "Тісто тонкого млинця в цьому рецепті незвичайне - за 1 л молока 8 яєць, тому вони вийдуть так смачними, - пояснила. - І все ж, щоб бути більш ароматним, обов'язково відправити їх в духовку протягом декількох хвилин.
Для всіх, хто хоче знати, Як зробити млинці з м'ясом духовка, редакція "Сайт" Я підготував детальні інструкції.
У ресторані можна пообідати або пообідати у ресторані.
Млинці з м'ясними інгредієнтами
Підготовка
Смачні м'ясні млинці. Я впевнений, що ваша родина буде щасливою! Не можна лосити, щоб провести лише годину на кухні, щоб зачепити близьких, підживляючи їх цією чудовою стравою.
Для всіх, хто хоче знати, Як зробити млинці з м'ясом духовка, редакція "Сайт" Я підготував детальні інструкції.
У ресторані можна пообідати або пообідати у ресторані.
Млинці з м'ясними інгредієнтами
- 1 л молока
- 8 яєць
- перець-флавон
- сіль
- ароматизатор
- 0,5 ч.л. соди
- 1 ч.л. лимонного соку
- пухкі
- 1 ст.л. рослинної олії
- 550г борошна
- 800г свинина
- 2 цибулини
- 0,5 ч.л. цукру
- 150г вершкове масло
Підготовка
- Згущений лимонний сік соду залийте молоко і змішайте з борошном.
- Також забивають яйця в чашу, додають сіль і спеції.
- Подрібніть зелень і додайте до тесту.
- Доведіть суміш до однорідності і починайте обсмажувати тонкі млинці.
- Для начинки нарізати м'ясо на невеликі шматочки і обсмажити на сковороді, засолити і додавати спеції.
- Також подрібнити і обсмажити цибулю окремо від м'яса, додаючи якусь сіль. Для того, щоб цибулю було приємне карамельне забарвлення, додайте цукор.
- Потім змішайте цибулю з м'ясом і запустіть млинці. Заповнені м'ясними млинцями викладають на підготовлену каструлю і поля з розтопленим маслом.
- Потім відправляємо млинці в духовку і запікаємо 10 хвилин на 150 градусів.
Смачні м'ясні млинці. Я впевнений, що ваша родина буде щасливою! Не можна лосити, щоб провести лише годину на кухні, щоб зачепити близьких, підживляючи їх цією чудовою стравою.