Інструкція по виготовленню печива тортів

"Це єдиний десерт, який я можу зробити у вашій відсутності", - сказав мені і пішов на кухню. І дійсно, щоб приготувати цю делікатність, потрібно мінімум часу, і вироби завжди під рукою! Також смаки, як це було з дитинства. Все про картопляний торт!

Сьогодні видання. "Сайт" Я готовий до вас, шановний читач, простий і швидкий спосіб приготування їжі. Картопляний торт Ольга Матвей рецепт. Не можна відірвати!

Домашній торт "Потатося" Склад
  • 150г бісквітів (брукс або бісквіти)
  • 30г цукровий порошок
  • 1-3 ст. какао
  • 70г молока
  • 50г вершкове масло
  • 30г горіхи
  • 2g ванільний

Підготовка
  1. Подрібніть блендер печива в невелику крихту. Печиво можна замінити висушеним бісквітом або подрібненими тріщинами. Якщо взяти тріщини, цукровий пудрий слід приймати не 30, але 70 грам. Горіхи також подрібнюють в блендері. Ви можете взяти будь-які горіхи, які ви маєте.

2. У зручному контейнері перемішайте кришку печива з какао і цукровою пудрою, розм'якшене масло і горіхи. Добре перемішати, щоб масло поєднується з цілою сумішшю.

3. Додаємо в тісто молоко при кімнатній температурі і трохи ванілі. Змішайте тісто, він повинен бути рівномірним і добре тримати форму. ,00 гривня

4. З отриманої маси утворюють кульки. Розмір кульок залежить тільки від вашого бажання.

5. Поставте отримані кулі в холодильнику не менше 1 год. Магазин в холодильнику. солодка картопля Не пропустіть!

6. Перед подачею на стіл, опускається. Картопля в цукровій пудрій Бодибилдерши!

Редакційна колегія - один з найсмачніших. Вони дещо нагадують про торт Наполеона: з тонким тісто і ніжним кремом. Я рекомендую вам також дізнатися великий рецепт конденсованих тортів. З готовим тісто, такі торти можна приготувати господинею з будь-яким рівнем кулінарної підготовки, рецепт розроблений для новачків, досить простий.

р.

У радянських часи не вдалося уявити шкільний шведський стіл або кафетерію без цього десерту! Знаючи цей рецепт, ви можете легко зробити його. сексуальні матусі повністю без фусів і з мінімальним набором продуктів!