171
Інструкція по виготовленню печива тортів
"Це єдиний десерт, який я можу зробити у вашій відсутності", - сказав мені і пішов на кухню. І дійсно, щоб приготувати цю делікатність, потрібно мінімум часу, і вироби завжди під рукою! Також смаки, як це було з дитинства. Все про картопляний торт!
Сьогодні видання. "Сайт" Я готовий до вас, шановний читач, простий і швидкий спосіб приготування їжі. Картопляний торт Ольга Матвей рецепт. Не можна відірвати!
Домашній торт "Потатося" Склад
Підготовка
Редакційна колегія - один з найсмачніших. Вони дещо нагадують про торт Наполеона: з тонким тісто і ніжним кремом. Я рекомендую вам також дізнатися великий рецепт конденсованих тортів. З готовим тісто, такі торти можна приготувати господинею з будь-яким рівнем кулінарної підготовки, рецепт розроблений для новачків, досить простий.
р.
У радянських часи не вдалося уявити шкільний шведський стіл або кафетерію без цього десерту! Знаючи цей рецепт, ви можете легко зробити його. сексуальні матусі повністю без фусів і з мінімальним набором продуктів!
Сьогодні видання. "Сайт" Я готовий до вас, шановний читач, простий і швидкий спосіб приготування їжі. Картопляний торт Ольга Матвей рецепт. Не можна відірвати!
Домашній торт "Потатося" Склад
- 150г бісквітів (брукс або бісквіти)
- 30г цукровий порошок
- 1-3 ст. какао
- 70г молока
- 50г вершкове масло
- 30г горіхи
- 2g ванільний
Підготовка
- Подрібніть блендер печива в невелику крихту. Печиво можна замінити висушеним бісквітом або подрібненими тріщинами. Якщо взяти тріщини, цукровий пудрий слід приймати не 30, але 70 грам. Горіхи також подрібнюють в блендері. Ви можете взяти будь-які горіхи, які ви маєте.
- У зручному контейнері перемішайте кришку печива з какао і цукровою пудрою, розм'якшене масло і горіхи. Добре перемішати, щоб масло поєднується з цілою сумішшю.
- Додаємо в тісто молоко при кімнатній температурі і трохи ванілі. Змішайте тісто, він повинен бути рівномірним і добре тримати форму.
,00 гривня - З отриманої маси утворюють кульки. Розмір кульок залежить тільки від вашого бажання.
- Поставте отримані кулі в холодильнику не менше 1 год. Магазин в холодильнику. солодка картопля Не пропустіть!
- Перед подачею на стіл, опускається. Картопля в цукровій пудрій Бодибилдерши!
Редакційна колегія - один з найсмачніших. Вони дещо нагадують про торт Наполеона: з тонким тісто і ніжним кремом. Я рекомендую вам також дізнатися великий рецепт конденсованих тортів. З готовим тісто, такі торти можна приготувати господинею з будь-яким рівнем кулінарної підготовки, рецепт розроблений для новачків, досить простий.
р.У радянських часи не вдалося уявити шкільний шведський стіл або кафетерію без цього десерту! Знаючи цей рецепт, ви можете легко зробити його. сексуальні матусі повністю без фусів і з мінімальним набором продуктів!
,00 гривня