16
Рецепт пончика кефіру
Дуже дякую. І я думав, що немає рецептів, які я не спробую особисто. Але як виявилося, мій бабуся мав один рецепт, який вона ніколи не писав в її кулінарній книзі.
Це назва страви, яку я дізнався про інший день. Харашкі – мініатюрні пончики, тушковані з цукровою пудрою. Класичні хахариаші виготовляються без начинки, що зменшує час їх приготування всього за кілька хвилин. Однак при великому бажанні і досить часу можна подбати про начинку.
р.
Редакція "Сайт" розповідає, як приготувати пишні, ароматні, повітряні і апетитні кепікій Дуже мало часу, щоб приготувати, і результат вражає своєю ніжністю і повітряністю.
Хагарашки на кефірі Інгредієнти
Підготовка
Готові каштани можна залити шоколадом або конденсованими кондитерськими шприцами. Будь-який варення також підходить для наповнення. Хоча без начинки каштани тушковані з цукровою пудрою дуже добре.
Тепер ви знаєте, Як зробити джекпоти До чаю протягом декількох хвилин ви не можете турбуватися про ласощі для раптових гостей.
Це назва страви, яку я дізнався про інший день. Харашкі – мініатюрні пончики, тушковані з цукровою пудрою. Класичні хахариаші виготовляються без начинки, що зменшує час їх приготування всього за кілька хвилин. Однак при великому бажанні і досить часу можна подбати про начинку.
р.
Редакція "Сайт" розповідає, як приготувати пишні, ароматні, повітряні і апетитні кепікій Дуже мало часу, щоб приготувати, і результат вражає своєю ніжністю і повітряністю.
Хагарашки на кефірі Інгредієнти
- 400мл кефір
- 400г борошна
- 2 яйця
- 3 ст. цукру
- 10г ванільний цукор
- 12 г розпушувача
- 1/3 ч.л. солі
- 250 мл рослинної олії
Підготовка
- Візьміть глибоку миску і залийте кефір в неї.
- Потім покладіть яйця в чашу і додайте цукор. Перемішайте інгредієнти і додайте ванільний цукор і сіль на суміш. р.
- Після цього просіяти підготовлену борошно разом з розпушувачем і додати їх в чашу з іншими інгредієнтами.
- Добре перемішати тісто.
- Щоб обсмажити хахариашки, залити рослинне масло в каструлю і добре прогріти, потім зменшити вогонь під маслом до середини.
- Промийте тісто чайною ложкою і за допомогою другої чайної ложки зануріть її в нагріту масло. 999 р.
- Посмажити тіста на золотистий колір на середній вогонь.
- Після хахариашкі набувають золотистий відтінок, їх необхідно видалити з олії за допомогою шуму і відразу покласти на паперовий рушник так, щоб надлишок масла відійде.
Готові каштани можна залити шоколадом або конденсованими кондитерськими шприцами. Будь-який варення також підходить для наповнення. Хоча без начинки каштани тушковані з цукровою пудрою дуже добре.
Тепер ви знаєте, Як зробити джекпоти До чаю протягом декількох хвилин ви не можете турбуватися про ласощі для раптових гостей.