14
Рецепт тесту на рослинне масло і окропу
Цей рецепт може бути реальним для будь-якої господині! Бомби пирогів. готувати досить швидко і просто, а тонке і бульбашкове тісто чудово поєднується з смачною ароматною начинкою! Я навчився готувати їх під час вагітності, коли я прокинувся від голоду вночі.
Сувені торти чудово підходять для сніданку, для приїзду гостей і як закуска в природі. Але найчастіше я готую їх як закуску для своїх дітей до школи, і чоловікові працювати, і я не забуваю собі: Я їсть їх в трохи спекотної кави.
Рецепт швидкого торта сьогодні редакція "Сайт" Вони підкажуть, як приготувати маленьку Бомби пиріжки з смачними начинками. Овочеве масло тісто і окропу!
інгредієнти
Підготовка
Редакційна консультація Також я пропоную вам дізнатися, як зробити міні торти з листового тіста. Хороша ідея для зайнятих будинків. Приготуйте не більше половини години, і кожен хоче спробувати ці малюки!
Кукурудзяні торти "Бомби" - це задоволення: дуже швидко і легко! Такі випічка можна їсти як гарячим, так і холодним! Швидко стартуйте приготування їжі, і ви побачите самі! До речі, наповнювач можна замінити солоним сиром, він також дуже смачний, рекомендую.
Сувені торти чудово підходять для сніданку, для приїзду гостей і як закуска в природі. Але найчастіше я готую їх як закуску для своїх дітей до школи, і чоловікові працювати, і я не забуваю собі: Я їсть їх в трохи спекотної кави.
Рецепт швидкого торта сьогодні редакція "Сайт" Вони підкажуть, як приготувати маленьку Бомби пиріжки з смачними начинками. Овочеве масло тісто і окропу!
інгредієнти
- 220 мл окропу
- 3-3.5 ст. борошна
- 4 ст.л. рослинної олії
- 1 ч.л. цукру
- 1 ч.л. солі
- 200г бринкс
- 4-5 помідорів
- 2 зубчики часнику
- зелений
- рослинно-масляний
Підготовка
- Для гарячої води додайте сіль, цукор і рослинне масло. Стирайте все добре, щоб сіль і цукор розчинилися.
- У зручному контейнері залити борошно, додати рідину і перемішати м'яке і еластичне тісто. Покрийте тісто рушником і поставте його в тепле місце півгодини.
- Для приготування начинки часникової шкірки і натрію на невеликій тертці. Наріжте помідори по колах, близько 5 міліметрів товстої. Зріжте зелень дрібно.
- Кисть Бринза з виделкою і додати зелень і часник, перемішати.
- Тісто ділиться на 4 частини, кожна частина спочатку прокочується на м'яч, а потім тонко прокочується. Поставте помідори на шар тіста, залишаючи простір так, щоб можна закрити тістечка. Для кожної скоринки томата викласти бринзу з зеленню і часником. 409680
- Поставте другий шар тесту зверху. Візьміть будь-яке скло і виріжте його з тестових кіл з серединкою помідора з зеленню посередині. Ручно щічать кожну з тістечок.
- У добре розігрітій олії викласти коржі і обсмажити їх з двох сторін до золотистого кольору. Покладіть готові торти на паперову серветку так, щоб скло має надлишок олії. Р
- Це, торти. Бомби готові.й Бодибилдерши!
Редакційна консультація Також я пропоную вам дізнатися, як зробити міні торти з листового тіста. Хороша ідея для зайнятих будинків. Приготуйте не більше половини години, і кожен хоче спробувати ці малюки!
Кукурудзяні торти "Бомби" - це задоволення: дуже швидко і легко! Такі випічка можна їсти як гарячим, так і холодним! Швидко стартуйте приготування їжі, і ви побачите самі! До речі, наповнювач можна замінити солоним сиром, він також дуже смачний, рекомендую.