20
Як стати майстером створення модних зображень
У житті нічого не стоїть – все зміни, в тому числі мода. Про 2 роки тому я прийшов у книгу Марі Кондо «Магічна чистка». Японське мистецтво надягання речей в домашніх умовах і в житті, після читання якого моє життя змінилося радикально. Я кинув будинок і віддав все, що не викликає мене радості і радості. Так само йде одяг.
По суті, один раз на тиждень, в основному в суботах, я це зробити. Кошикй Цей метод допомагає мені виглядати сучасні, стильні і модні в будь-який час року. Крім того, для заміни нелюблених речей з категорії «знизити кожен день» надходить тільки ті речі, в яких я дивлюся приголомшливо.
Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував колекцію для вас, шановний читач. варіанти застарілих зображеньОдяг, який варто брати участь, відкласти до кращого часу або об'єднатися по-різному.
Одяг
Я також запропоную вам дізнатися про антитренди холодного сезону – 2019 і як замінити ці речі. Не слізти на ганчі і нести на сміття, лунати застарілими модними стандартами, але таке улюблена куртка або пальто. Ви можете навіть зберегти такі речі, якщо ви поєднуєте їх з модними речами правильно.
періодично прибирання шафи Корисно не тільки як інструмент для пошуку власного стилю, але і для психічного здоров'я. Позбутися від старих, непотрібних або просто нудних речей є дивним для дихання свіжого повітря: відмінно покладає ваші думки для того, щоб і допомагає зрозуміти, де ви йдете далі.
По суті, один раз на тиждень, в основному в суботах, я це зробити. Кошикй Цей метод допомагає мені виглядати сучасні, стильні і модні в будь-який час року. Крім того, для заміни нелюблених речей з категорії «знизити кожен день» надходить тільки ті речі, в яких я дивлюся приголомшливо.
Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував колекцію для вас, шановний читач. варіанти застарілих зображеньОдяг, який варто брати участь, відкласти до кращого часу або об'єднатися по-різному.
Одяг
- Ці зображення безперечно застарілі. «Ні, ні, ні і ні знову. Подивитися на тебе. Я не можу з'явитися в гідному суспільстві! – каже пансіонат Раїса Львівна, яка також зараз розмовляє шафу один раз на тиждень.
р. - Пам'ятайте, що це просто речі. Неважливо, скільки одягу потрібно бути щасливим. Важливо правильно його лікувати, подбати про нього, зберігати його так, щоб вона була зручною у використанні, і зможете взяти участь з тим, що застаріло.
, Україна - Якщо ви хочете зосередитися на світові тренди модиПо-перше, потрібно переосмислити своє ставлення до споживання. Хороший старт не купити речі, які триватимуть менше року, а торгова терапія навряд чи допоможе боротися з осінньою депресією. Якщо вам потрібен одяг, який подарує вам унікальність, ви можете спробувати збір винограду - дизайнери запропонували нам повернутися 30 років, але ніхто не занурить глибоко.
- Пальто вже втомлюється ( кілька років моди), в траншеї він холодний на +8. Кашемір (вузол) класичне пальто ніколи не вийдуть з моди, це тепло і комфортно. Виготовляємо синтетичні вироби, особливо з 70-х і 80-х таких видів наносилися, а в 90-ті вони одягалися в ламіновані клаточки, оксамитові сукні і спідниці. Свіже дихання приносить куртки і пальто в клітку, велику смугу поєднується з шкірою.
- Заключний етап зняття шафи полягає в тому, щоб визначити долю речей, які потрібно входити з. Здійснити другий аудит: остаточно відхилити копії вручну для переробки до найближчого магазину масового ринку, деякі нові або хороші умови можуть передаватися до благодійного фонду, а деякі - продаються через групи на Facebook або на інших спеціалізованих сайтах.
Тексти пісень, а це означає: І не боїться частиною з речами, які більше не приносять вам радість: нехай у вас є невеликий, але реальний життя. КошикНасолоджуйтеся смаком і стилем сто відсотків.
Я також запропоную вам дізнатися про антитренди холодного сезону – 2019 і як замінити ці речі. Не слізти на ганчі і нести на сміття, лунати застарілими модними стандартами, але таке улюблена куртка або пальто. Ви можете навіть зберегти такі речі, якщо ви поєднуєте їх з модними речами правильно.
періодично прибирання шафи Корисно не тільки як інструмент для пошуку власного стилю, але і для психічного здоров'я. Позбутися від старих, непотрібних або просто нудних речей є дивним для дихання свіжого повітря: відмінно покладає ваші думки для того, щоб і допомагає зрозуміти, де ви йдете далі.