Як мотивувати свого молодого чоловіка

Наш читач поділився своїм особистим оповіданням з нами і просить до деяких порад. Ми обговорювали свої обставини з цілою редакційною колегією, але ми ніколи не прийшли до загального деномінатора. Однак ми прийшли до висновку, що досвід інших людей і їх думки про це питання допоможуть.

Редакція "Сайт" Він хоче поділитися цим сюжетом і побачити, що ви думаєте про це. З слів читача.

Як мотивувати свого молодого чоловіка Р

Я не можу мати справу самостійно. Подаруйте мені деякі поради. Я 46, одружений. Мій чоловік 20 років молодше мене. Вони повинні мати справу з ним на основі псевдо-пристрасті, ніхто не думав про наслідки. Познайомитися з тим, що у другій половині дня, коли ви вирішили переїхати, ще через 3 місяці легалізовані відносини.

Я покажу вам прямо, він такий, м'який і дуже ніжний. Він цікавий з ним, він освічений і добре прочитаний, не п'є, не дає причин ревнощів, любить мене. В цілому, ми дуже добре разом.

Ви знаєте, мій мама завжди сказав мені, якщо ви хочете бути загальним, ви повинні замаринувати лейтенант спочатку. Підказка, що чоловік повинен вибрати перспективний, молодий і повний ентузіазм. Я вгадаю, що я тільки здогадувався з однією точкою.

В той час як ми були знайомства, він сказав, що він мав власний бізнес. Я думав, що він був ресурсним і може заробляти гроші. Але потім виявилося, що цей бізнес якось не приносить грошей, тільки вимагає інвестицій. Я доброзичлива жінка, хоча не багата, але я підтримую себе.

Не так важливо мені, що він приносить багато грошей в будинок, але досить, що він намагається і пересувається вперед. Чоловік не хоче працюватиТексти пісень, а це означає: Він насправді сидить навколо шиї. Квартира шахта, я оплачую за комунальні послуги, і я купую крупу. Навіть мій гроші переходить в бізнес. Він щасливий, він готовий до всього.

Він не витрачає на роботу. Він сидить в домашніх умовах і дивує щось онлайн. Він каже мені про свої ідеї, як його реалізувати, але нічого не робить на практиці.

Звичайно, я не можу сказати нічого, він піклується про мене, часто готує вечерю, а також дає мені повну ніжність. І з одного боку, все це не влаштовує мене, тому що я не хочу тягнути все по одному, і з іншого, я не можу постійно перепробувати його шматком хліба, він має незахищений его.

Я розумію, що його дитинства було складно. Він виріс у бідній сім'ї і був позбавлений багатьох переваг. Я дуже розумію і не вимагаю неможливих від нього, але навіть мій терпіння має свої межі. Все буде чудово, крім того, що я не відчуваю себе жінкою. Я відчуваю більше, як проект коня.

Ви не можете обійтися без консультації. Я люблю його так багато, я не хочу залишити. А ще ЧоловікНе підходить. Що робити? Як виправити це? ?

Ситуація не просто і тут немає універсальних порад. Буває, що союз, де дружина набагато старша, відмінно функціонує за цією схемою. Він потребує когось, щоб взяти відповідальність і вирішувати питання, і він потребує когось, щоб піклуватися. Якщо ви зберігаєте свій баланс.

У цьому випадку молодий чоловік чітко шукає підтримку, допомогу і турботу. У деяких способах він навіть рахує на застрах і симпатію. Він не мав можливості бути непоганим підлітокм, але тепер він має. У таких відносинах жінка дається роль охоронців і виховання батьків. Але, очевидно, жінка сама не хоче такої ролі.

Він не має намір взяти відповідальність за фінанси. Ми вважаємо, що він просто продовжує діяти з дитячого сценарію: жінка доросла, і він маленький малюк, який кинув. Він був спалений і тепер дорослий його відшкодував. Жінка грає разом з ним, щоб не знищити відносини.

Єдина проблема полягає в тому, що це не зрозуміло, що ці відносини ґрунтуються на тому, що буде побудовано на наступному. Жінка повинна адаптуватися, але навряд чи її терпіння триватиме довго. Питання полягає в тому, що вона збирається поставити його. Ось наша думка про це. Що ви думаєте? Що робити в цій ситуації?