Інструкція для приготування яблучного пирога на вівсяному

Учора я побачила цікавий рецепт в Інтернеті, і сьогодні я вже приготував його. І тепер, працюючи над цією статтею, я їю цей смачний делікатес і зрозумів, що цей торт є просто ідеальним для прохолодної осені, особливо коли поєднується з імбирним чайом. Просто додайте лимонну шкірку, і не забудьте про корицю!

Торт зацікавив мене, що борошно в ньому досить мало, але в тісті злакий Завдяки великій кількості яблук, пиріг дуже соковитий і ароматний, а вівся в тісто практично не відчувається. Здається, що торт виготовлений з горіхового борошна!

Яблучний пиріг з вівцем сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як приготувати. злакий Рецепт настільки простий, що навіть нова господиня може впоратися з ним!

інгредієнти
  • 120г вершкове масло
  • 160г цукру
  • 3 яйця
  • 100г борошна
  • 150г вівсяний
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 1 ч.л. кориці
  • 4 яблука
  • 1 апельсин або лимон
  • щіпка
  • порошок

Підготовка
  1. У мисці міксера поєднують розм'якшене масло, цукор і щіпку солі. Важко все на високій швидкості за 5 хвилин до масла пишною. Інструкція для приготування яблучного пирога на вівсяному

2. У збитому маслі додайте одне яйце при кімнатній температурі. Після кожного доповнення зніміть близько хвилини при високій швидкості. Необхідно мати пишну, світло, однорідну масу. Інструкція для приготування яблучного пирога на вівсяному р.

3. У окремому контейнері з'єднують сіяне борошно пшениці, вівсяне борошно, корицю і розпушувач. Поміряйте все, щоб уніформа з королою. Інструкція для приготування яблучного пирога на вівсяному

4. У 2-3 дози додайте сухі продукти, щоб збити масло. Стирайте все лопаткою, не змішуючи. Ви повинні закінчити м'яке тісто без рідини. 734850 р.

5. Вимити і очистити яблука, нарізати їх на дрібні кубики. Нарізані яблука заливають в зручну ємність, додають до них сік будь-яких цитрусових фруктів (лимон, апельсин, вапно). Додаючи сік, яблука не затемнеться і набуде додатковий цитрусовий смак. Інструкція для приготування яблучного пирога на вівсяному

6. Очистити лимон або апельсин, натрієвий і додати в тісто для додаткового смаку. яблука також додають в тісто. Інструкція для приготування яблучного пирога на вівсяному

7. Форма для випікання (У мене діаметр 26 сантиметрів) змащують невелику частину масла. Помістіть тісто з яблуками і рівномірно розподіліть по всій формі. Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 45-50 хвилин до ірдиного кольору. Готовність перевірити дерев'яною паличкою, вона повинна вийти з торта сухий і чистий.

8. Готовий торт прохолодно і злегка порошокй Бодибилдерши! Інструкція для приготування яблучного пирога на вівсяному

Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити яблучний пиріг з маком. Це не найпоширеніший рецепт, але цей торт сподобається всім улюбленцям. Це обов'язково має бути у вашій колекції золотих яблук.

Торт можна подавати як в теплому, так і охолодженому вигляді. Торт виходить вологим, вівсяним в ньому практично не відчувається, при цьому випічка має горіхй

Я впевнений, що цей торт підкорить всіх без винятку зі смаком: хрусткі на краях, ніжні всередині, ароматні і дуже смачні. Ви не пошкодуєте!