Бачення.

У сім'ї було 8 дітей. І я молодий. З вісімки я тепер тільки один живий. Загинув рано. І одна з моїх старших братів була загиблою в руках.

До того, як вона загинула, вона сказала мені дивовижне, що сталося в день до:

Ми приїхали відпочивати з саду після обіду. Так ми пішли на ліжко. І я був окремо в загальній кімнаті, і я також вирішив взяти з собою ворк. Я кладаю на дивані одночасно. Я не спить, але мої очі відкриті. Я можу відчути когось, що торкнувся плечі. Я повертаю, є жінка. Де вона прийшла, як вона потрапила в будинок невідомо. Всі закриті двері і вікна. Вона каже мені, «Ком з мене!» і бекони з нею. Тоді я шудерував, якби я кинувся від звукового сну, і ніхто не був. Ну і запустіть до дверей, перевірте замки - все закривається. Вікна все ще закриваються і не дивно в будинку. На наступний день я був паралізований. Смерть має йти...

Вона була паралізована в лікарні на дев'ять днів. Я шукав її в часі. Але я просто сміхався на своїй історії. Як, що вві сні не сниться. Хоча вона сказала, що це не мрія.
Вона попросила мені дати її деяку воду. Я трохи відволікав. Я стояв умивальником, мій мус, розмовляючи її, і вона не відповіла. Я з нею, і вона вже мертва.

Яка жінка прийшла до неї. До цього загинув.

Так ці бачення випадково?