Що робити перед вступом до церкви

Один з читачів написав нам лист, що ми не можемо ігнорувати. Вона поділила свою історію і ми хотіли допомогти. З слів дівчини: Привіт. Помітили, що ви часто публікуєте статті про православні та храми. Я вирішив шукати поради.

Не вірю в храмі. Але я не можу це зробити. Я намальований до храму, але я боїться піти. Що робити, якщо вони сміються? Якщо я зроблю щось неправильно, я буду псуватися. Ви повинні сказати молитви там. Може бути, ми повинні дізнатися деякі? Але які?

Я також знаю, що є свічки для здоров'я. Але як ви кладете їх? Ви повинні сказати щось? Я не маю нічого носити до церкви, тільки штани, і не спідниці. Чи можна носити штани або ні?

У мене є багато питань. Я так боявся помилитися, що я не можу принести себе до храму, але хочу. Чи можете ви сказати мені, де почати? Як дізнатися, що знати? й

156190

Редакція "Сайт" Я не можу залишити цей лист без уваги, тому ми відповісти на всі питання. Розкажіть мені, Чи можу я дістатися до церкви? Які молитви потрібно знати і як покласти свічки. Інструкції для початківця піхіонера.

По суті, багато дорослих бояться відвідати храм, тому що «Я нічого не знаю, я буду сміятися». Найсумнішим є те, що ситуація далеко не вицвітає, багато відвідувачів храму можуть дійсно поборотися або навіть скуштувати людину, яка не знає ніяких правил.

Але в реальності не варто боятися цього, не варто звертати увагу на таких людей. Ви приїжджаєте до храму, щоб молитися і бути з Богом, ніхто не повинен судити вас за це. Вивчіть основні правила та відпочинок з досвідом роботи. Де ми починаємо?

По-перше, навчайтеся правильно закріпити. Тут вам просто потрібно пам'ятати: чоло, шлунок, праве плече, ліве плече, нижня рука і поклоніння Господа. Ви повинні бути зашифровані з правою рукою, навіть якщо ви лівою рукою. Пальці складалися наступним чином: рожеві і кільцеві пальці кладуть на долоню, а великі, індексні і середні з'єднання, як при прийомі щіпки солі.

Пальці на долоні є ознакою того, що Христос є Богом і людиною. Три пальці на честь Святої Трійці. Не потрібно хрещення. Робити його повільно і акуратно. Ця акція допомагає зосереджуватися на молитві, пригнічує гріхи і погані думки і санктіфи вас.

р.

До ікони можна просто приїхати до храму і послухати службу. Не обов'язково слідувати всім традиціям і правилам. Є багато іконок в храмі, які вірують підхід. Як правило, перед іконою кріпиться двічі, поцілунати її, покласти на лобі, знову закріпити. Якщо є черга до іконки, закріплюється заздалегідь, щоб не заважати людей.

р.

Ще одне, що плутає нові парафіяни. Що робити, коли? Відповіді на другий питання простий: дивитися, коли інші це роблять. Довірте мені, це поради працює 80% часу. Просто подивіться, що інші парафіяни роблять.

Деякі бабуся навчають, що банти повинні бути зроблені так, щоб підлога досягалася вручну. Це вже народне мистецтво, досить лукати, не згинаючи коліна і не доторкнувшись до підлоги. Луки, коліно, все робимо на Літургії, коли береться чашка з подарунками. У храмі ви дізнаєтеся, коли прийде момент.

Кубок з подарунками можна підходити тільки хрещенням. І тільки тих, хто приготував до причастя: кріпиться в середу і п'ятницю, зізнався і отримав благословення від священика, щоб прийняти причастя. Конфесія та причастя – це спеціальні сакраменти, які ми детально описуємо в окремій статті.

Вечірні послуги в храмах подаються веслами і часто Matins. Для того, щоб бути подані на сході, але люди в світі настільки незручні, тому вони служать заздалегідь, ввечері. Такі послуги часто короткі, години і половина. Є більш урочисті - все нічні позолоти. Вони присвячені великим святам.

Вранці на святкують Божественна Літургія. Це де люди причастя. Подати ноти в храмах. Наприклад, на замовлення вечері для здоров’я або відпочинку, молитви, меморіальної служби або сорокості. Не так важко розібратися. Поставити церковний магазин і вони допоможуть вам.

Не боятися робити помилки в цих нотах. Тексти пісень, а це означає: Ви людина істота, і Бог бачить, хто замовляється. Навіть якщо ви випадково плутаєтеся з відповідною відміткою. Якщо ви молилися за людину, то Бог буде зрозуміти. Не вйняти його особисто, якщо хтось говорить інакше.

У храмі налаштовується можливість приїхати в модний одяг. Жінки повинні носити довгий спідницю або плаття, бажано, щоб коліна закриті. Ви не можете входити в храм з головою. Переконайтеся, що ви кладете головки Ви не повинні бути занадто серйозними про заправку для церкви, вам не доведеться відпустити. Плаття скромно.

У храмі є свічки. Поставити в магазин, де можна покласти свічку для здоров'я, і де відпочити. Не хвилюйтеся, вони розповідають вам все і допоможуть вам. Коли ви кладете свічку, проміть собі або просто попросіть Господа, що ви хочете. Головне, щоб ваші наміри були щирими.

Це дуже багато хто хоче знати про приїзд до церкви вперше. Головне - Ваше бажання відвідати храм. Церква Ви дізнаєтесь більше часу. Кожна церква і єпархії, можуть мати свої традиції і правила. Якщо ви не знаєте щось, це не проблема, в церкві завжди хтось запитати, наприклад, в церковному магазині.

Не боятися, що ви будете судити або сміятися, ви не збираєтеся до церкви для людей, але до Бога. Йдемо йому з чистого серця і щирими намірами. Яка ваша перша поїздка в храм?