Який одяг носити взимку

Зима настає незабаром, найхолодніший час року. Тільки підзеро температури не є приводом для перебування в домашніх умовах, особливо коли сніг покриває всі дороги і дерева. У цю погоду я хочу ходити і дихати. зріліДивитися зимовий пейзаж. І так що прогулянка або поїздка до роботи не перетворюється в холодну або гіпотермію, потрібно правильно облаштувати себе.

Як кажуть, холод прийшла – кладуть на светри. Це поради для всього часу. Але, як виявилося, не достатньо одягатися тепло, потрібно це зробити мудро.

Сьогодні видання. "Сайт" Як одягнути так, що ви не будете холодними і відчувати комфорт при температурі під камерой

Як одягатися взимку
  1. Багатошарова. Так, так, ви не чули, це багатошаровий! Дуже знайомий нам з дитинства стиль «кобаражу» працює бездоганно. Використання декількох шарів одягу допомагає, з одного боку, збереження тепла, а з іншого боку, для видалення зайвої вологи з тіла. В першу чергу це правило стосується тіла. Перший шар м'який, бажано бавовняна футболка, футболка. Потім пухка черепиця або сорочка. Потішувач зверху. Між кожним шаром одягу буде тепле повітря, яке прогріває зовні.

2. Одяг не повинен бути щільною. На морозі дні намагаються носити речі з Природній У холодній погоді, шовкові та синтетичні вироби не є вашими друзями. Але термічна нижня білизна те, що потрібно. До речі, при низьких температурах куртки найкраще прогріваються донизу.

3. Зверніть увагу, що верхній шар (джек, взуття) повинен бути досить просторим, щоб відповідати всім іншим. Якщо ви не врахуєте цей нюанс, ви будете перенапружуватися в рухах і швидше застигти. Наприклад, вузьке взуття запобігає нормальному кровообігу і природного нагріву ніг.

4. Окремо, термічна білизна. Стандартний комплект складається з брюка і футболки з довгими рукавами. Жіночі варіанти мають великий вибір моделей: є легінси, футболки, шорти. Для того щоб не потіти, носити термобілизни, виготовлені з високотехнологічних синтетичних або мериносових вовни. Добре видаляє вологу з організму, що дозволяє йому залишатися сухим і підтримувати комфортну температуру.

5. При виборі верхнього шару слід враховувати, що потрібно робити на вулиці. Якщо великогабаритні пальто і танди все ще підходять для прогулянок, то під час активного відпочинку в них буде непристойним. Для цього випадку ідеальним вибором стануть мембранні куртки і пуховики. Ці моделі знімають вологу і не дозволяють її проникати всередину, вони стійкі до поривів вітру і також досить легкі.

6. “Зробіть ноги теплою!” Я чую від мого бабуся, так як я був дитиною, і це правда. Зимове взуття необхідно приділити особливу увагу. Це не повинно бути страшним! Не перетягніть ноги щільно за допомогою вашого взуття, взуття. Кращий для вас. зрілі Виберіть черевики і хутро взуття, такі як нета і uggi.

7. Вибираємо шкарпетки, додають бавовну на користь якісних синтетичних і вовняних. Підігрів не залишить ваші ноги, якщо ви об'єднуєте обидва варіанти, тобто зносите два шкарпетки. Виберіть взуття на високій і не гумовій підошві. Підкладка і додаткова осада повинна бути виготовлена з натурального хутра.

8. Шапка з вовни і хутра добре зберігає тепло. Але в сильному морозі слід надіти капюшоном. До речі, є жарт серед людей: «Якщо ви хочете знайти дружину – оберіть її взимку: йде в шапці – означає смарт, йде без капелюха – проходить».

9. Поставте рукавиці на руки. І краще, щоб верхній шар не вологий. У рукавиці пальцями буквально прогрівають один одного, щоб в холоді вони віддають перевагу рукавичкам. Головний стан полягає в тому, що рукавиці повинні бути в розмірах. Протікає кров і руки холодні.

р.

10. Зверніть увагу на вологостійкість як взуття, так і одягу. Зволоження в холоді є першим кроком, щоб отримати хворі. Ми впевнені, що кожна частина вашого тіла захищена від вітру і снігу.

Я хотів би запросити вас, щоб побачити вибір теплої зимової спідниці. Поведи мене, довгі теплі спідниці також можна підкреслити всі переваги фігури і приховати її недоліки. Можливо, вибір озимих спідниць не настільки широкий, як ми б хотіли, але ви все одно можете знайти кілька привабливих варіантів.

Незважаючи на індивідуальні вимоги, завдання зимовий одяг Один: взуття повинно бути вільним і водонепроникним, підошва не ковзає, одяг - шарований і теплий. Рукавички, рукавиці і головки необхідні і дуже ефективні елементи шафи, нехтують ними.

Не пітайте, не заморожуйте або падають - основні показники правого вибору одягу. Я хочу, щоб ви затишна і тепла зима, незалежно від погоди, адже кожен сезон має свою магію!