17
Який одяг носити взимку
Зима настає незабаром, найхолодніший час року. Тільки підзеро температури не є приводом для перебування в домашніх умовах, особливо коли сніг покриває всі дороги і дерева. У цю погоду я хочу ходити і дихати. зріліДивитися зимовий пейзаж. І так що прогулянка або поїздка до роботи не перетворюється в холодну або гіпотермію, потрібно правильно облаштувати себе.
Як кажуть, холод прийшла – кладуть на светри. Це поради для всього часу. Але, як виявилося, не достатньо одягатися тепло, потрібно це зробити мудро.
Сьогодні видання. "Сайт" Як одягнути так, що ви не будете холодними і відчувати комфорт при температурі під камерой
Як одягатися взимку
Я хотів би запросити вас, щоб побачити вибір теплої зимової спідниці. Поведи мене, довгі теплі спідниці також можна підкреслити всі переваги фігури і приховати її недоліки. Можливо, вибір озимих спідниць не настільки широкий, як ми б хотіли, але ви все одно можете знайти кілька привабливих варіантів.
Незважаючи на індивідуальні вимоги, завдання зимовий одяг Один: взуття повинно бути вільним і водонепроникним, підошва не ковзає, одяг - шарований і теплий. Рукавички, рукавиці і головки необхідні і дуже ефективні елементи шафи, нехтують ними.
Не пітайте, не заморожуйте або падають - основні показники правого вибору одягу. Я хочу, щоб ви затишна і тепла зима, незалежно від погоди, адже кожен сезон має свою магію!
Як кажуть, холод прийшла – кладуть на светри. Це поради для всього часу. Але, як виявилося, не достатньо одягатися тепло, потрібно це зробити мудро.
Сьогодні видання. "Сайт" Як одягнути так, що ви не будете холодними і відчувати комфорт при температурі під камерой
Як одягатися взимку
- Багатошарова. Так, так, ви не чули, це багатошаровий! Дуже знайомий нам з дитинства стиль «кобаражу» працює бездоганно. Використання декількох шарів одягу допомагає, з одного боку, збереження тепла, а з іншого боку, для видалення зайвої вологи з тіла. В першу чергу це правило стосується тіла. Перший шар м'який, бажано бавовняна футболка, футболка. Потім пухка черепиця або сорочка. Потішувач зверху. Між кожним шаром одягу буде тепле повітря, яке прогріває зовні.
- Одяг не повинен бути щільною. На морозі дні намагаються носити речі з Природній У холодній погоді, шовкові та синтетичні вироби не є вашими друзями. Але термічна нижня білизна те, що потрібно. До речі, при низьких температурах куртки найкраще прогріваються донизу.
- Зверніть увагу, що верхній шар (джек, взуття) повинен бути досить просторим, щоб відповідати всім іншим. Якщо ви не врахуєте цей нюанс, ви будете перенапружуватися в рухах і швидше застигти. Наприклад, вузьке взуття запобігає нормальному кровообігу і природного нагріву ніг.
- Окремо, термічна білизна. Стандартний комплект складається з брюка і футболки з довгими рукавами. Жіночі варіанти мають великий вибір моделей: є легінси, футболки, шорти. Для того щоб не потіти, носити термобілизни, виготовлені з високотехнологічних синтетичних або мериносових вовни. Добре видаляє вологу з організму, що дозволяє йому залишатися сухим і підтримувати комфортну температуру.
- При виборі верхнього шару слід враховувати, що потрібно робити на вулиці. Якщо великогабаритні пальто і танди все ще підходять для прогулянок, то під час активного відпочинку в них буде непристойним. Для цього випадку ідеальним вибором стануть мембранні куртки і пуховики. Ці моделі знімають вологу і не дозволяють її проникати всередину, вони стійкі до поривів вітру і також досить легкі.
- “Зробіть ноги теплою!” Я чую від мого бабуся, так як я був дитиною, і це правда. Зимове взуття необхідно приділити особливу увагу. Це не повинно бути страшним! Не перетягніть ноги щільно за допомогою вашого взуття, взуття. Кращий для вас. зрілі Виберіть черевики і хутро взуття, такі як нета і uggi.
- Вибираємо шкарпетки, додають бавовну на користь якісних синтетичних і вовняних. Підігрів не залишить ваші ноги, якщо ви об'єднуєте обидва варіанти, тобто зносите два шкарпетки. Виберіть взуття на високій і не гумовій підошві. Підкладка і додаткова осада повинна бути виготовлена з натурального хутра.
- Шапка з вовни і хутра добре зберігає тепло. Але в сильному морозі слід надіти капюшоном. До речі, є жарт серед людей: «Якщо ви хочете знайти дружину – оберіть її взимку: йде в шапці – означає смарт, йде без капелюха – проходить».
- Поставте рукавиці на руки. І краще, щоб верхній шар не вологий. У рукавиці пальцями буквально прогрівають один одного, щоб в холоді вони віддають перевагу рукавичкам. Головний стан полягає в тому, що рукавиці повинні бути в розмірах. Протікає кров і руки холодні.
р. - Зверніть увагу на вологостійкість як взуття, так і одягу. Зволоження в холоді є першим кроком, щоб отримати хворі. Ми впевнені, що кожна частина вашого тіла захищена від вітру і снігу.
Я хотів би запросити вас, щоб побачити вибір теплої зимової спідниці. Поведи мене, довгі теплі спідниці також можна підкреслити всі переваги фігури і приховати її недоліки. Можливо, вибір озимих спідниць не настільки широкий, як ми б хотіли, але ви все одно можете знайти кілька привабливих варіантів.
Незважаючи на індивідуальні вимоги, завдання зимовий одяг Один: взуття повинно бути вільним і водонепроникним, підошва не ковзає, одяг - шарований і теплий. Рукавички, рукавиці і головки необхідні і дуже ефективні елементи шафи, нехтують ними.
Не пітайте, не заморожуйте або падають - основні показники правого вибору одягу. Я хочу, щоб ви затишна і тепла зима, незалежно від погоди, адже кожен сезон має свою магію!