Інструкція з приготування торта з конденсованим і сметанним кремом

Рецепт цього торта корисний для кожної господині! Коли я був малюком, він називався "Успішним". Він завжди був успішним і був одним з улюблених сімей. Про нас випічка Коли ви хочете солодощі, немає часу або сили для мене навколо протягом тривалого часу.

Виготовляється досить швидко, і з найпростіших продуктів. Крем на основі згущеного молока також не викликає труднощів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ідеально підходить для чаю або сніданку з чашкою кави.

Торт з конденсованим і кислим кремом Сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як приготувати. Торт "Always Good"й Не можна відірвати!

Тест інгредієнти
  • 1 ст. цукру
  • 2 яйця
  • 200г сметана
  • 1 ст.л. борошна
  • 2 ст. какао
  • 1 ч.л. соди
  • 400г згущене молоко
  • щіпка

Вершкові інгредієнти
  • 200г вершкове масло
  • 200г згущене молоко

Підготовка
  1. У зручному контейнері збити яйця з цукром на пишну піну. Додати сметану і згущене молоко. Подивитись його добре. Запитайте на борошно і додайте какао і соди, помішайте знову.

2. Перемішайте все ретельно і перемішайте тісто. Вона повинна бути трохи товстою, ніж млинці. Тісто ділять на дві частини. 183479

3. Змастити форму для випічки невеликим шматочком олії, а потім злегка посипати крупою або тріщинами, щоб тісто не прилипне. Залийте половину тесту у форму. Випікайте коржі по черзі в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 20-30 хвилин.

4. Щоб приготувати вершки в глибокій мисці збити згущене маслом. Згущене молоко можна варити заздалегідь, але не можна варити - вибрати за смаком.

5. Посипаємо тістечка з конденсованим маслом. На вершині торта можна залити шоколадом і прикрасити будь-якими ягодами і фруктами за смаком. Поставте торт в холодильник на 2-3 години.

6. Це все. "Вдалий шлях" з конденсованими готовий. Бон придаток!

Редакційна порада Крем для просочення такого торта може використовуватися будь-яким: він може бути сметаною, маслом, завареним або навіть сирним кремом. Я пропоную вам дізнатися, як зробити заварку в мікрохвильовці в залежності від декількох хвилин. Швидко, помірно солодкий, без грудок, і головне - мінімум брудних страв!

Випічка цього торта майже на всі свята, і просто для чаю. На щастя, я роблю це: заливаючи тісто на великому тісті, після чого подрібніть бісквіт невеликими шматочками і зробити тортий Я дав цей рецепт всім друзям, вони дуже щасливі. Я сподіваюся, що ви знайдете цей рецепт корисний для вас! Я оцінив відгуки.