Як правильно порізати чоловіка в домашніх умовах

Я думаю, що моя проблема знайома багатьох жінок. Мій дорогий чоловік не хоче йти в перукарню: він дорогий йому, вони не знають, як різати, або лаціна. Як годувати дружину, я витримаю його досить довго, але є обмеження до будь-якого терпіння. Згодом я почав роздратувати ці локони на спині голови, волосся на скронях практично до комірбону (загальна, але іноді вона здавалося так).

Я спробував отримати його стрижку, навіть жарти про своїх локонів. На жаль, ви не можете зрозуміти це таким чином, тому я вирішив взяти екстремальні заходи - Я навчився вирізати власне волосся. Як виявилося, нічого складного в цьому: ножиці, машинка і докладні інструкції працюють чудеса.

Тепер мухає така акуратність, підстрижена - погляд, не чоловік. Я боїться деякі німфети будуть відходити. Що можна зробити, але я можу вирізати волосся зараз. І "Сайт" Він ділиться з вами цією чіткою і чіткою інструкцією, Як отримати чоловічу стрижкуй

Як зробити стрижку в домашніх умовах Першою точкою, звичайно, потрібно покласти «підсумок свого чоловіка». Щоб переконувати його, що завтра він буде працювати нормально, і якщо щось йде неправильно, то ви завжди можете отримати стрижку на нуль. А жарт (прикусі правди), звичайно, але все ще без згоди чоловіка не вийде. Так як існує тестова тема, ми можемо отримати бізнес.

Етапи стрижки будинку
  1. Крок 1: Препарати
    Обкладинка чоловіка з кришкою, листом або рушником, щоб волосся не падають на одяг. Подрібніть його чудовий гребінець для волосся і ви можете отримати до бізнесу.

2. Крок 2: машина
    Далі ми повинні мати справу з машиною. Бажано це не з чоловіком, щоб не страшно. Задайте кохану людину, як коротко її зрізати, відповідно до цього, оберіть праву насадку. Чим коротше насадка, тим більше волосся вона зрізається. Логічні зв’язки, що спрощує завдання. Тепер починаємо різання. Це найкраще починати на спині голови. Просто покладіть насадку на шкіру голови і запустіть від задньої частини голови до половини голови. Таким чином, лікуйте всю спину голови. Верхня частина краще обрізати ножицями. Вики також можна видалити з машиною, можна навіть меншою насадкою. Це спосіб людина любить його.

3. Крок 3: Стрижка ножиць
    По-перше, зволожуйте волосся, потім обрізаємо верх. Роздягання вирізати волосся першим. Потім розчісувати пасма волосся більше одного сантиметра товстої, починаючи від спини і переміщаючи до лицьової частини голови. Утримайте пасма між індексом і середнім пальцями, витягніть до необхідної довжини і виріжте над пальцями. Вирізати під кутом так, щоб виріз не виглядав нерівномірно або нудно. Щоб побачити довжину, можна щипувати разом з новим пасом просто вирізати. Щоб дізнатися, скільки потрібно вирізати.

Р

4. Крок 4: bangs
    Коли ви отримаєте до передньої частини голови, розчісуйте чубчики вниз. Зберігайте ножиці, натягнуті вгору і зробіть невеликі зрізи з кінчиками ножиць. Знову порізати волосся під кутом, щоб є плавний перехід.

5. Крок 5: плавний перехід
    Подрібніть волосся назад, як це повинно бути. На лінії, де волосся вирізається машиною, надходить в контакт з волоссям з ножичками, розчісувати пасма вгору. Поцілунки ретельно вирізати які палички з гребінця. Помістіть цю лінію навколо кола, створюючи плавний перехід. Потім випрямляйте шию і підвіконня. Ретельно ходити по боках так, щоб не було локонів і виступаючих волосся. Шукайте зачіску з афарю, оцінюйте її точність (якщо все погано, просто запустіть).

6. Крок 6: Демонстрація
    Подаруйте коханому дзеркалу, дайте йому оцінити результати роботи. Може бути, він зробить деякі налаштування. Ідеальна (або майже ідеально) стрижка готова. Р

Тепер ви знаєте, як отримати чоловіка стрижки, одна менша проблема. Запевняємо, що ви не можете самі порізати чоловіка, але ми думаємо, що краще, ніж шукати нерозумний коханець. Ми сподіваємося, що цей маленький ребер буде корисним для вас в майбутньому. До речі, я зробив вперше. Ви спробували вирізати себе?