15
Чому роблять вінки з натурального матеріалу
Моя мама вирощує лимони і апельсини і навіть вапняки на своєму балконі. Ну і не тільки їсти їх, але і висихати їх на батареї або в духовці, щоб зробити гарний декор для них. будинок-piece Напередодні зимових свят і просто для краси.
За допомогою рукоділля, сушених помаранчевих, лимонних і грейпфрутових скибочок настільки красиво, що вони просять прикрасити дерево, стіни або вікна. Творчі думки приходили з багатьма ремеслами з них - вінки, гірлянди, різдвяні ялинки, навіть самі різдвяні дерева. Хороша новина для власників кішок полягає в тому, що ці прикраси обов'язково не постраждають від ubiquitous fluffy речей, так як цитрус Вони не люблять.
Руки натурального матеріалу своїми руками Сьогодні редакція "Сайт" готовий до вас, шановний читач, натхненний вибір ідей для декору для будинку з цитрусй Аромат святих свят навколо будинку, тепер я навіть прокинувся посмішки!
Я також запропоную вам ознайомитися з 27 ідеями декоративних вінків з натуральних матеріалів для ефектного оформлення будинку і натхнення. Я не можу зробити очей!
І дізнатися, що справа. сухий Для декору і виробів див. це відео.
про:blank
Декор з цитрусових фруктів створить істинне почуття свята в будинку. На додаток, легко і доступно всім. Спробуйте і побачте себе!
За допомогою рукоділля, сушених помаранчевих, лимонних і грейпфрутових скибочок настільки красиво, що вони просять прикрасити дерево, стіни або вікна. Творчі думки приходили з багатьма ремеслами з них - вінки, гірлянди, різдвяні ялинки, навіть самі різдвяні дерева. Хороша новина для власників кішок полягає в тому, що ці прикраси обов'язково не постраждають від ubiquitous fluffy речей, так як цитрус Вони не люблять.
Руки натурального матеріалу своїми руками Сьогодні редакція "Сайт" готовий до вас, шановний читач, натхненний вибір ідей для декору для будинку з цитрусй Аромат святих свят навколо будинку, тепер я навіть прокинувся посмішки!
- З такої гірлянди сушених фруктів і сухий Ви можете створювати оригінальні підвіски на вікнах, дверцятах. Щоб створити таку красуню, потрібно натягнути всі елементи на нитку, протягнутий в голку. Також композиція передбачає конуси, гвоздики, зірочки бадяну, лавровий лист, паперові фігури, ягоди та інші натуральні матеріали.
- Щоб приготувати декор, вам знадобляться будь-які цитрусові фрукти, найкрасивіші плоди середнього розміру. Зріжте цитру на пластини по плоду, щоб ріжучий вигляд виглядав більш красивим. Ширина кожної пластини повинна бути не більше 0,5 сантиметрів. Використання паперового рушника, видалення зайвої вологи з обох сторін. Підготовлені цитруси надягають один шар на грилі або сковороді, підкреслені пергаментом і надсилають в духовку. Випікайте 4 години на 150 градусів, в залежності від розміру.
Поверніть фрукти кожні 30 хвилин. А якщо ви запікаєте цитрусові фрукти на 100 градусів, то збереже їх яскравий колір більше, але сама сушка займе не менше 6 годин. Ви також можете сушити на акумуляторі, але це займе багато довше.
- Атмосфера створюється деталями і ароматними трюфелями - апельсинами, висушеними в духовці, корицею. Прикріпіть їх до стіни в будинку у вигляді вінка або кулона на меблі або на лампу, і насолоджуйтеся приємним гострим запахом з нотками голок.
- Вінок різних розмірів цитруса виглядає дуже красиво. І не забудьте поєднувати їх з іншими спеціями і контрастними фруктами.
- А також, цитрусові - це готова іграшка на дереві. Просто протягуйте нитку або декоративну стрічку по колу так, щоб є щось прикріпити до дерева.
- Чудові ідеї!
- Ми використовуємо для того, щоб не грати з їжею, а особливо не висить її на стінах. Але чому б не поламати традиції? Зробіть гірлянду або цитрусовий ткацькийА будинок буде наповнений приємним запахом і гарним настрійм. А також такі скибочки можуть прикрасити свічки або свічники самі.
Я також запропоную вам ознайомитися з 27 ідеями декоративних вінків з натуральних матеріалів для ефектного оформлення будинку і натхнення. Я не можу зробити очей!
І дізнатися, що справа. сухий Для декору і виробів див. це відео.
про:blank
Декор з цитрусових фруктів створить істинне почуття свята в будинку. На додаток, легко і доступно всім. Спробуйте і побачте себе!