Інструкція для приготування маку з сиром

Я приніс німецький рецепт з поїздки в Дрезден. млинцій Тексти пісень, а це означає: Начинки в ньому фантастично! Торт досить високий, апетитний і великий, який дуже зручний для великої родини. На основі м'ясного пісочного тіста, а в середині - ніжна макова начинка з сиром.

Найважчіше про цей рецепт - залишити торт у формі! Для маківця в класі Німецький Вам потрібні прості та доступні компоненти.

Пиріг з сиром і маком Сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як приготувати.макуха з сиром. Не тільки смак, але і його зовнішній вигляд!

Тест інгредієнти
  • 190г борошна
  • 90г вершкове масло
  • 80г цукру
  • щіпка

Наповнення інгредієнтів
  • 450 мл молока
  • 60г вершкове масло
  • 90г цукру
  • 100г мапи
  • 1 яйце
  • 90г манна
  • 150г сир
  • щіпка

Підготовка
  1. У невеликій сковороді або відрі поєднують холодне молоко, мак, цукор і вершкове масло. Дивитися з вінком, а потім відправити масу на середній вогонь. При постійному перемішуванні доводять до кипіння. Інструкція для приготування маку з сиром

2. У гарячій масі з постійним перемішуванням вводять омоліну невеликими порціями або тонкою хитрістю. Потім зніміть вогонь і встановіть піддон на 20 хвилин для манки, щоб трохи побухати. Інструкція для приготування маку з сиром

3. У окремій ємності з'єднайте сир, яйце, щіпку солі. Розбити все зануренням блендером на однорідність. Інструкція для приготування маку з сиром

4. Сплеск до обрізної маси маку. З блендером вирізати все для однорідності. 77629376

5. Щоб приготувати піщану основу, поєднайте борошно, вершкове масло, цукор і щіпку солі. Наріжте всі вироби ножем або натерти руками в невелику крихту. Я використовую шреддер, кневий збирач також буде робити, використовувати імпульсний режим для нього. Інструкція для приготування маку з сиром р.

6. Візьміть знімну форму для випічки (У мене діаметр 18 сантиметрів), покрийте її папером. На дно залийте половину, можна трохи більше піщаної основи, розподіліть рівномірний шар і злегка тампон, викладіть начинку начинку зверху. Залийте начинку рештою піщаної крихтою, рівномірно розподіліть по всій поверхні форми. Інструкція для приготування маку з сиром

7. Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 45-50 хвилин. Верхню частину торта слід добре розмаїти. Інструкція для приготування маку з сиром

8. Будь ласка, зауважте, що торт не може бути вилучений з цвілі, поки він повністю охолоне, інакше він не збереже форму. Нехай він повністю охолоне, потім поставте його в холодильник на годину. Потім ходимо по стінах форми з гострим тонким ножем і знімаємо форму. Інструкція для приготування маку з сиром

9. Це, макуха готовий. Бон придаток! Інструкція для приготування маку з сиром

Я також припустимо, що ви знайомитеся з відмінним рецептом для дієти маковий пиріг. Чорний як кутовий, але в ньому немає граму шоколаду, хрусткий скоринки зверху і соковитий і ніжний всередині. Неможливим є розбити!

Цей чудовий десерт є чудовим доповненням до чашки ароматного чаю або кави. Я дуже люблю поєднання солодких і панчохий Ви не пошкодуєте!