Інструкція для приготування маку з сиром

Я приніс німецький рецепт з поїздки в Дрезден. млинцій Тексти пісень, а це означає: Начинки в ньому фантастично! Торт досить високий, апетитний і великий, який дуже зручний для великої родини. На основі м'ясного пісочного тіста, а в середині - ніжна макова начинка з сиром.

Найважчіше про цей рецепт - залишити торт у формі! Для маківця в класі Німецький Вам потрібні прості та доступні компоненти.

Пиріг з сиром і маком Сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як приготувати.макуха з сиром. Не тільки смак, але і його зовнішній вигляд!

Тест інгредієнти
  • 190г борошна
  • 90г вершкове масло
  • 80г цукру
  • щіпка

Наповнення інгредієнтів
  • 450 мл молока
  • 60г вершкове масло
  • 90г цукру
  • 100г мапи
  • 1 яйце
  • 90г манна
  • 150г сир
  • щіпка

Підготовка
  1. У невеликій сковороді або відрі поєднують холодне молоко, мак, цукор і вершкове масло. Дивитися з вінком, а потім відправити масу на середній вогонь. При постійному перемішуванні доводять до кипіння.

2. У гарячій масі з постійним перемішуванням вводять омоліну невеликими порціями або тонкою хитрістю. Потім зніміть вогонь і встановіть піддон на 20 хвилин для манки, щоб трохи побухати.

3. У окремій ємності з'єднайте сир, яйце, щіпку солі. Розбити все зануренням блендером на однорідність.

4. Сплеск до обрізної маси маку. З блендером вирізати все для однорідності. 77629376

5. Щоб приготувати піщану основу, поєднайте борошно, вершкове масло, цукор і щіпку солі. Наріжте всі вироби ножем або натерти руками в невелику крихту. Я використовую шреддер, кневий збирач також буде робити, використовувати імпульсний режим для нього. р.

6. Візьміть знімну форму для випічки (У мене діаметр 18 сантиметрів), покрийте її папером. На дно залийте половину, можна трохи більше піщаної основи, розподіліть рівномірний шар і злегка тампон, викладіть начинку начинку зверху. Залийте начинку рештою піщаної крихтою, рівномірно розподіліть по всій поверхні форми.

7. Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 45-50 хвилин. Верхню частину торта слід добре розмаїти.

8. Будь ласка, зауважте, що торт не може бути вилучений з цвілі, поки він повністю охолоне, інакше він не збереже форму. Нехай він повністю охолоне, потім поставте його в холодильник на годину. Потім ходимо по стінах форми з гострим тонким ножем і знімаємо форму.

9. Це, макуха готовий. Бон придаток!

Я також припустимо, що ви знайомитеся з відмінним рецептом для дієти маковий пиріг. Чорний як кутовий, але в ньому немає граму шоколаду, хрусткий скоринки зверху і соковитий і ніжний всередині. Неможливим є розбити!

Цей чудовий десерт є чудовим доповненням до чашки ароматного чаю або кави. Я дуже люблю поєднання солодких і панчохий Ви не пошкодуєте!