29
Як вибрати чорнослив
Пряди є одним з найпопулярніших сушених фруктів зараз. Можна використовувати як повністю окремий ласощ з чайом і в якості корисної закуски. І можна доповнювати їх м'ясними і солодкими стравами.
Домашні чорносливи роблять різні страви з господиня Не так важко.
Пряди ідеально підходять як інгредієнт у святкових салатах. Наприклад, цей салат з куркою, грибами та чорносливом може стати справжнім відчуттям новорічного свята.
Габаритний зображення
Як зберігати домашні чорносливи? Є два варіанти для зберігання сушених слив.
Не забудьте зареєструватися і вказати дату. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Що потрібно знати, щоб зробити домашні чорносливи
Якщо немає можливості зробити чорнослив в домашніх умовах, можна вибрати товар в магазині або на ринку. Зверніть увагу на ці особливості.
Вибір чорносливу
Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я та здоров’я.
Домашні чорносливи роблять різні страви з господиня Не так важко.
Пряди ідеально підходять як інгредієнт у святкових салатах. Наприклад, цей салат з куркою, грибами та чорносливом може стати справжнім відчуттям новорічного свята.
Габаритний зображення
Як зберігати домашні чорносливи? Є два варіанти для зберігання сушених слив.
- Перший варіант деревобокс з невеликими отворами для циркуляції повітря. Якщо ви вирішили зберігати чорнослив в такому ящику, подбайте про це в добре провітрюваному сухому місці. р.
- Ви також можете зберігати продукт щільно. Банкоматипластикова або металева ємність. Перед застосуванням банки необхідно залити її окропом і добре просушити.
Не забудьте зареєструватися і вказати дату. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Що потрібно знати, щоб зробити домашні чорносливи
- Кращі чорносливи отримують з середніх слив, з невеликою кісткою і високим вмістом цукру.
- Краще вибрати злегка перерізані плоди, необрізатися не варто.
- Сухі сливи можуть бути методом тривалого впливу відкритого повітря. Деякі використовують термообробку, але плоди втрачають корисні якості.
Якщо немає можливості зробити чорнослив в домашніх умовах, можна вибрати товар в магазині або на ринку. Зверніть увагу на ці особливості.
Вибір чорносливу
- Колір виробу повинен бути чорним.
- Поверхня не повинна блискати. Тільки купити матовий чорнослив.
- Якщо ви можете спробувати продукт перед покупкою, переконайтеся, що чорнослив солодкий з легкою кислинкою, не гіркий.
- Цей абзац не обов'язковий, але бажано, щоб чорнослив був висушений кісткою. Цей продукт вважається найбільш корисним.
Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я та здоров’я.