Інструкції для приготування гарного листування тесту

Згідно з моїм великим рецептом, каструліА потім виготовляю бочки і торти з неї. І один лофа на прохання закритого друга запечена! Порція виходить великий. Тісто дуже солодкий, волокно через скручування, він не має високих помпонів.

Випічка з цього тіста виходить набагато смачніше, і головне, воно залишається м'яким і свіжим протягом тривалого часу! Я часто роблю бункери з начинкою для ранкового чаю або дітей для школи як закуска.

р.

Редакція сайту "Сайт" Поділитися рецептом для найсмачніших лофт-сухийй Наступного дня випікання з неї легко різати, не розсипатися!

Інгредієнти для опару
  • 150 мл теплого молока
  • 30г свіжих дріжджів
  • 4 ст. борошна
  • 1 ст. цукру

Тест інгредієнти
  • 180г цукру
  • 3 яйця
  • 1 яєчний білий
  • 16г ванільний цукор
  • 80г вершкове масло
  • 0,5 ч.л. солі
  • 600г борошна
  • 1 ст.л. рослинної олії

Додаткові інгредієнти
  • 1 яєчний жовток
  • 1 ст.л. крему
  • 2 ст.л. рослинного масла

Підготовка
  1. Візьміть глибоку миску і залийте теплим молоком в неї. Додати цукор і розсипати свіжі дріжджі. Тісто перемішати вінок до розчинення цукру.

2. Додайте 4 столові ложки борошна, добре перемішайте. Варто бути опарою, в консистенції нагадує сметану. Подивляйте все на однорідність, поставте петлю в тепле місце. 3610Р. 4200Р.

3. Для приготування муфіну в зручній ємності змішайте 3 яйця, 1 білок, додайте щіпку солі, цукру і ванільного цукру. Добре перемішати і додати розм'якшене масло. Стовбур знову.

4. Залийте варену муфту в совку, перемішайте її. Просійте борошно, додайте деталі, перемішайте тісто дерев'яною ложкою. Перемішайте тісто своїми руками в мисці. Якщо ви відчуваєте, що тісто м'яке, можна додати трохи борошна. Залийте рослинне масло і перемішайте тісто ще 5 хвилин. Тест щільності повинен бути середньої консистенції - не м'який або щільний! Змастити чашу і тісто з рослинною олією, накрити шматочком харчової плівки і покласти її в тепле місце протягом 40 хвилин.

5. Поставте тісто на робочу поверхню, змащуємо рослинною олією, надягаємо її. Змастити знову з рослинною олією, накрити плівкою і покласти в тепле місце ще півгодини.

6. Перемістити тісто на робочу поверхню, зробити другу зморшку. Зверніть увагу, якщо планується додати родзинки до випікання, її слід залити під час другого змія. Змастити тісто рослинною олією, накрити плівкою і покласти її в тепле місце ще півгодини. р.

7. Форма для випікання (У мене 32 х 24 сантиметри) була покрита пергаментним папером, стінами і дном додатково змащують вершковим маслом. Для запобігання збивання паперу, змащувати дно форми маслом в декількох місцях.

8. Розділіть тісто на 12 рівних частин (від близько 107 грам). Зробіть кожен шматок тесту в прапорець. Для цього тісто необхідно злегка розтопити, зігнути і поступово перекручувати турнікет з нього, вичавивши посередині. Поставте ролик своїми руками на стіл. Не слід тягнути, тісто розгортається самостійно.

9. Покладіть заготовки з тесту на робочу поверхню, змащуємо рослинним маслом. Весь прапорелла злегка змащувати рослинне масло, накрити плівкою і залишити наодинці 5-7 хвилин. р.

10. Розгортайте кожен турнік. Але не витягти, тісто добре прокочується, турнікети повинні бути довжиною близько 30 сантиметрів, кінчики кожного з них роблять тонше. Візьміть турнікет посередині з двома пальцями, тримайте один кінчик пальцями. Друга обгортка навколо першого через кругове обертання на масі. Немає необхідності робити багато локонів, всього два або три. Захопити кінці в петлю знизу вгору.

11. Покладіть бункери в форму для випікання щільно разом. Якщо ви не хочете отримати лофа, але булочки, вам потрібно розмістити їх на двох загарках і на відстані один від одного, адже вони ще підійдуть. Це зробить вас зрізаним бункером. Покрийте бункери плівкою і поставте їх в тепле місце, щоб вони приходили, протягом 10-15 хвилин. Збийте кремовий жовток в цей час.

12. Підходить тісто акуратно змащують збитими жовтками 5 хвилин до випічки, не натискаючи на тісто. Випікати бункери в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 25 хвилин.

13. Це все це. випічка готовий. Бодибилдерши!

Редакційна консультація Також я пропоную вам дізнатися, як зробити смачне лавкове тісто для торта. Будь-яка господиня буде потрібно!

Для довгого життя мій бабуся запечений тонн хліба. Щоразу я кладаю тісто в духовці, я був знежирений і знежирений. Коли запекли весільні каравани, то хвилювання було особливим. З самого ранку мій бабуся прив'язував голову з ручним хустом, промененим і замісив опару.

Я зроблю впевненість, що Бог не був протяг у хати, не збиваючи, ні гачок. Тісто дуже ніжний. Ви відлякуєтеся від гучного звуку, а замість пишного лофа ви отримуєте підошву. Я думаю, що я одружився вдруге, щоб спробувати. бабуся!

Спробуйте цей рецепт на практиці, ви будете задоволені продуктами з цього тесту.