23
Інструкції для приготування гарного листування тесту
Згідно з моїм великим рецептом, каструліА потім виготовляю бочки і торти з неї. І один лофа на прохання закритого друга запечена! Порція виходить великий. Тісто дуже солодкий, волокно через скручування, він не має високих помпонів.
Випічка з цього тіста виходить набагато смачніше, і головне, воно залишається м'яким і свіжим протягом тривалого часу! Я часто роблю бункери з начинкою для ранкового чаю або дітей для школи як закуска.
р.
Редакція сайту "Сайт" Поділитися рецептом для найсмачніших лофт-сухийй Наступного дня випікання з неї легко різати, не розсипатися!
Інгредієнти для опару
Тест інгредієнти
Додаткові інгредієнти
Підготовка
Редакційна консультація Також я пропоную вам дізнатися, як зробити смачне лавкове тісто для торта. Будь-яка господиня буде потрібно!
Для довгого життя мій бабуся запечений тонн хліба. Щоразу я кладаю тісто в духовці, я був знежирений і знежирений. Коли запекли весільні каравани, то хвилювання було особливим. З самого ранку мій бабуся прив'язував голову з ручним хустом, промененим і замісив опару.
Я зроблю впевненість, що Бог не був протяг у хати, не збиваючи, ні гачок. Тісто дуже ніжний. Ви відлякуєтеся від гучного звуку, а замість пишного лофа ви отримуєте підошву. Я думаю, що я одружився вдруге, щоб спробувати. бабуся!
Спробуйте цей рецепт на практиці, ви будете задоволені продуктами з цього тесту.
Випічка з цього тіста виходить набагато смачніше, і головне, воно залишається м'яким і свіжим протягом тривалого часу! Я часто роблю бункери з начинкою для ранкового чаю або дітей для школи як закуска.
р.
Редакція сайту "Сайт" Поділитися рецептом для найсмачніших лофт-сухийй Наступного дня випікання з неї легко різати, не розсипатися!
Інгредієнти для опару
- 150 мл теплого молока
- 30г свіжих дріжджів
- 4 ст. борошна
- 1 ст. цукру
Тест інгредієнти
- 180г цукру
- 3 яйця
- 1 яєчний білий
- 16г ванільний цукор
- 80г вершкове масло
- 0,5 ч.л. солі
- 600г борошна
- 1 ст.л. рослинної олії
Додаткові інгредієнти
- 1 яєчний жовток
- 1 ст.л. крему
- 2 ст.л. рослинного масла
Підготовка
- Візьміть глибоку миску і залийте теплим молоком в неї. Додати цукор і розсипати свіжі дріжджі. Тісто перемішати вінок до розчинення цукру.
- Додайте 4 столові ложки борошна, добре перемішайте. Варто бути опарою, в консистенції нагадує сметану. Подивляйте все на однорідність, поставте петлю в тепле місце. 3610Р. 4200Р.
- Для приготування муфіну в зручній ємності змішайте 3 яйця, 1 білок, додайте щіпку солі, цукру і ванільного цукру. Добре перемішати і додати розм'якшене масло. Стовбур знову.
- Залийте варену муфту в совку, перемішайте її. Просійте борошно, додайте деталі, перемішайте тісто дерев'яною ложкою. Перемішайте тісто своїми руками в мисці. Якщо ви відчуваєте, що тісто м'яке, можна додати трохи борошна. Залийте рослинне масло і перемішайте тісто ще 5 хвилин. Тест щільності повинен бути середньої консистенції - не м'який або щільний! Змастити чашу і тісто з рослинною олією, накрити шматочком харчової плівки і покласти її в тепле місце протягом 40 хвилин.
- Поставте тісто на робочу поверхню, змащуємо рослинною олією, надягаємо її. Змастити знову з рослинною олією, накрити плівкою і покласти в тепле місце ще півгодини.
- Перемістити тісто на робочу поверхню, зробити другу зморшку. Зверніть увагу, якщо планується додати родзинки до випікання, її слід залити під час другого змія. Змастити тісто рослинною олією, накрити плівкою і покласти її в тепле місце ще півгодини. р.
- Форма для випікання (У мене 32 х 24 сантиметри) була покрита пергаментним папером, стінами і дном додатково змащують вершковим маслом. Для запобігання збивання паперу, змащувати дно форми маслом в декількох місцях.
- Розділіть тісто на 12 рівних частин (від близько 107 грам). Зробіть кожен шматок тесту в прапорець. Для цього тісто необхідно злегка розтопити, зігнути і поступово перекручувати турнікет з нього, вичавивши посередині. Поставте ролик своїми руками на стіл. Не слід тягнути, тісто розгортається самостійно.
- Покладіть заготовки з тесту на робочу поверхню, змащуємо рослинним маслом. Весь прапорелла злегка змащувати рослинне масло, накрити плівкою і залишити наодинці 5-7 хвилин. р.
- Розгортайте кожен турнік. Але не витягти, тісто добре прокочується, турнікети повинні бути довжиною близько 30 сантиметрів, кінчики кожного з них роблять тонше. Візьміть турнікет посередині з двома пальцями, тримайте один кінчик пальцями. Друга обгортка навколо першого через кругове обертання на масі. Немає необхідності робити багато локонів, всього два або три. Захопити кінці в петлю знизу вгору.
- Покладіть бункери в форму для випікання щільно разом. Якщо ви не хочете отримати лофа, але булочки, вам потрібно розмістити їх на двох загарках і на відстані один від одного, адже вони ще підійдуть. Це зробить вас зрізаним бункером. Покрийте бункери плівкою і поставте їх в тепле місце, щоб вони приходили, протягом 10-15 хвилин. Збийте кремовий жовток в цей час.
- Підходить тісто акуратно змащують збитими жовтками 5 хвилин до випічки, не натискаючи на тісто. Випікати бункери в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 25 хвилин.
- Це все це. випічка готовий. Бодибилдерши!
Редакційна консультація Також я пропоную вам дізнатися, як зробити смачне лавкове тісто для торта. Будь-яка господиня буде потрібно!
Для довгого життя мій бабуся запечений тонн хліба. Щоразу я кладаю тісто в духовці, я був знежирений і знежирений. Коли запекли весільні каравани, то хвилювання було особливим. З самого ранку мій бабуся прив'язував голову з ручним хустом, промененим і замісив опару.
Я зроблю впевненість, що Бог не був протяг у хати, не збиваючи, ні гачок. Тісто дуже ніжний. Ви відлякуєтеся від гучного звуку, а замість пишного лофа ви отримуєте підошву. Я думаю, що я одружився вдруге, щоб спробувати. бабуся!
Спробуйте цей рецепт на практиці, ви будете задоволені продуктами з цього тесту.