20
Інструкція для приготування гарбузових кексів
Є особливий рецепт в моєму арсеналі кулінарних знахідок. Як тільки погода псує (на дворі глухий і сірий), я збираю один невеликий гарбуз з кав'ярні, поділяю його на шматки і випічкай Деякі їсти просто так з сиром або додати в салати, але з другої частини зробити пюре, а потім додати його в тісто для найсмачніших антистресових капкей.
У розділі вони виходять яскравими помаранчевими, не кажучи вже про цікавий смак поєднання гарбуза з луцьким імбиром і вершковим сирним кремом. Це задоволення.
Коли я запікаю їх, всі господарі відразу ж запускають на кухні: аромат випічок не дає нікому зробити свій бізнес спокійно - кожен чекає чаю з цим. смачній
Цукерки гарбузові Сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як приготувати. гарбузй Кращий спосіб боротьби з осінньою дощем!
Тест інгредієнти
Вершкові інгредієнти
Підготовка
З гарбузом, я не соромлюся експериментувати. Я надягаю дрібно натерті коржі. Я можу використовувати моркву замість. Картопля і гарбуз. Я додаю гарбуза обсмажити до супів, до гулашів, всюди. Непристойна, всі їсти і не підозрювати, і я не буду її визнати.
Пропонуємо Вам також дізнатися цікавий рецепт гарбузових печива з хрусткою скоринкою, який готують на півгодини. Це смачно!
Навіть в найсвіжіші часи день буде виглядати набагато яскравіше, якщо будинок пахне свіжими випічкою! Ці ароматні гарбуз З ніжним і повітряним кремом і сиром підкорять будь-який.
Завдяки гарбузовим пюре, муфіни особливо соковиті і ніжні, а ароматні спеції роблять цей десерт затишним восени!
У розділі вони виходять яскравими помаранчевими, не кажучи вже про цікавий смак поєднання гарбуза з луцьким імбиром і вершковим сирним кремом. Це задоволення.
Коли я запікаю їх, всі господарі відразу ж запускають на кухні: аромат випічок не дає нікому зробити свій бізнес спокійно - кожен чекає чаю з цим. смачній
Цукерки гарбузові Сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як приготувати. гарбузй Кращий спосіб боротьби з осінньою дощем!
Тест інгредієнти
- 250г гарбузове пюре
- 2 яйця
- 140г борошна
- 160г цукру
- 60г рослинне масло
- 10г розпушувач
- 0,5 ч.л. соди
- 0,5 ч.л. солі
- 1 ч.л. спеції (гінгер, кориця, горіх)
Вершкові інгредієнти
- 400г сир
- 100г вершки (33% жиру)
- 40г цукровий порошок
Підготовка
- Зріжте гарбуз на шматки, покладіть його на чашу і запікайте її в попередньо розігріту до 180 градусів духовку протягом 45 хвилин до готовності. гарбуз повинен стати м'яким.
- Щоб отримати товсту пюре, покладіть запечений гарбуз в марлі, складаний в декількох шарах, і вичавіть. Потім подрібніть масу блендером до стану пюре. р.
- Запитайте борошно з розпушувачем, соди, спеціями і сіллю. Я зазвичай кладаю крейди як мишей, але ви також можете додати горіх і кориці, якщо ви хочете. Р
- У окремій ємності змішайте яйця з цукром і рослинною олією, злегка збити з королою.
- Додати в отриману масу гарбуз-привід і ретельно перемішати до однорідності.
- Додайте суміш сухих інгредієнтів до вологих і перемішайте масу знову до однорідності. Залийте склянки цвіль з 2/3 тіста, запікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 30-35 хвилин до готовності.
- Поставте всі інгредієнти для крему в чаші міксера і збийте на середній швидкості близько 3-5 хвилин. Вона повинна бути щільною, однорідною, пишною масою, яка добре тримає форму. Залийте пасту з вершками і прикрасьте склянки з неї.
- Готовий. крем-пот Додайте листя м'яти і горіхові крихти. Незважаючи на те, що ви можете прикрасити їх до вашої кришки. Бодибилдерши!
З гарбузом, я не соромлюся експериментувати. Я надягаю дрібно натерті коржі. Я можу використовувати моркву замість. Картопля і гарбуз. Я додаю гарбуза обсмажити до супів, до гулашів, всюди. Непристойна, всі їсти і не підозрювати, і я не буду її визнати.
Пропонуємо Вам також дізнатися цікавий рецепт гарбузових печива з хрусткою скоринкою, який готують на півгодини. Це смачно!
Навіть в найсвіжіші часи день буде виглядати набагато яскравіше, якщо будинок пахне свіжими випічкою! Ці ароматні гарбуз З ніжним і повітряним кремом і сиром підкорять будь-який.
Завдяки гарбузовим пюре, муфіни особливо соковиті і ніжні, а ароматні спеції роблять цей десерт затишним восени!