23
Як посолити лосось в п'ятнадцять хвилин
Сальмон в нашій родині поважний, особливо слабосолиться. Смачна закуска, яка актуальна для свята, і просто запашить себе на день перекусу. Звичайно, страва не дешева, але потрібно порадувати себе якось. Я зазвичай приготував багато відразу, щоб кожен з'ївся досить. Прогулянка так, чому б не засолити кілограм відразу?
Редакція "Сайт" Увійти невисокийОдин, що підкорить ваше серце. Всі 15 хвилин!
Як посолити лосось в домашніх умовах Інгредієнти
Харчові інгредієнти
Підготовка
Закуска виходить на те, що потрібно: смачний, ароматний, а також з хлібом. Я люблю себе, адже в житті потрібно більше свят. Чи подобається вам рецепт?
Редакція "Сайт" Увійти невисокийОдин, що підкорить ваше серце. Всі 15 хвилин!
Як посолити лосось в домашніх умовах Інгредієнти
- 1кг лосось
- 500 мл води
- 3 ст.л. солі
- 1 ч.л. цукру
- 5 ст.л. рослинної олії
Харчові інгредієнти
- 1 авокадо
- Смоктати
- хліб
- цибулю
- сир
Підготовка
- Заморожений лосось в брикетах 0,5 кг. Ви можете взяти свіжу рибу, просто так дешевше, і нічого не потрібно різати. Риба повинна бути нарізана на тонкі смужки, якщо вона продається в цілому. р.
- Тепер отримайте маринаду готовий. Суха сіль і цукор в окропу. Залийте рибу цим розчином. Дозволяти мене на 15 хвилин.
- Позбавити рибу на сито так, щоб скло все рідке. Потім перемістіть рибу в резервуар для зберігання і заповніть поля рослинною олією. Риба краще зберігати у скляній формі.
- Звісно, такі смачні страви можна їсти безпосередньо з контейнера, але я віддаю перевагу інер з порцією. Натюрморт, і око приємніше. Серв. невисокий у вигляді сендвічів.
Я ріжу хліб тонкими скибочками, змащуючи його плавленим сиром або сиром.
Зверху я обережно викласти шматочки лосося і пластинчастого авокадо. Я посипаю все з променем. Хто відмовляється від такої краси?
Закуска виходить на те, що потрібно: смачний, ароматний, а також з хлібом. Я люблю себе, адже в житті потрібно більше свят. Чи подобається вам рецепт?