Як почати насолоджуватися життям

«Ми народжуємо кричу, вмираємо. Все, що залишилося жити з сміхом. По суті, диви, які з нами, часто невидимі. Але ви повинні закривати очі на неприємності і почати відчувати кожну хвилину, не дивлячись на те, що ми будемо радіти. Тоді ви починаєте розуміти, як приємно, щоб насолоджуватися маленькими речами.

Габаритний зображення

З Ізраїлевої дружини Євгенія Шустікова приніс щастя! Що таке щастя? Неповторна здатність насолоджуватися життям тут і зараз. Я запитав її, «Що ти зараз? й

З посмішкою на обличчі вона відповідає, «Осім Хайм!» Я маю на увазі, «живе життя». Це був перший раз я почув це неускладнененене вираз з неї. Його грамотний переклад – це «робота життя». Редакція "Сайт" Скажіть ваші улюблені читачі, як дізнатися. тут і заразНасолоджуйтеся кожним днем.

Уявіть собі: Тель-Авів, спека, нуон, крихітна кафе в центрі міста. У таблиці сидять літня пара. Ні, не парі, не чоловік і дружина, ні. Старі друзі. Вони полюбляють, трохи мухують, п'ють ароматну каву.

Поки, їхня розмова закінчується телефоном. Хтось на іншому кінці лінії попросить чоловіка, що ви робите? Що ти зараз? І відповідав він своєю простотою і гідністю:Осім ХаймЩо ще?

р.

Він любить життя і в даний момент. Він не вирішує проблеми пресування, він не висить на роботі, він не шукає відповіді на вічні питання, ні. Він просто насолоджується життям прямо зараз! Що словоплей здивує мене. Я зрозумів, що я хочу, щоб дізнатися цю Осіма. Я навчаюся себе, а потім я, безумовно, навчаю всіх друзів і сім'ї!

Уявіть годування коня яблуком. Я завжди боявся підходити до них. Одного разу пощастило відвідати місцеву стабільну. Яблука, що лікує і лікує божественну істоту.

І так, мій колінний трембл, і грайливий кінь відкриває свою величезну рот з гігантськими зубами і ніжно, тільки теплі губи приймає лікування від моєї вологої долоні. У той момент я втратив свою мову і кричав. Це щастя!

Я навчився багато. Я дізнався не кисть або кисть інших. Я дізнався, щоб насолодитися пишу каву в коханій кав'ярні, хоча це не може бути найсмачніша кава в місті. Яка аудиторія!

З них були багато уроків, кожен з яких Він навчив мене бути щасливим.й Прості речі ... Читання зачаровує книгу, погладжує зелену траву пальцями на газоні, на велосипеді. Або домашні пиріжки, коли вся кухня знаходиться в борошні, але це велике задоволення, і це подобається, щоб мити гори посуду. Це «осім хаїм» для мене.

Як почати насолоджуватися життям
  1. Хороші книги. Давайте собі правильно відпочивати. Спостереження фільму ввечері - це гарна річ, але вона не порівнюється з перевагами, які додадуть хорошу книгу. Якщо ви підберете ваші улюблені фрази, які відображають ваш світогляд, ви можете раптом надихнути цікавими досягненнями. Книги ніколи не перестануть бути актуальними: в кіно ми бачимо готову картину, точку зору однієї людини, книга дає харчування для розуму і фантазії, розвиває мислення і творче сприйняття світу.

2. Медитація. У нашому житті багато шумів, іноді навіть не можна зрозуміти, що таке дратівливість і не дозволяє концентрувати. Медитація, нехай не за всіма канонами, але в тиші, поодинці з собою, ведмеді плоди. Назвіть: Ви зможете зосередитись на захоплюючих питаннях, тривожності та мусах відійти. Для всіх необхідно скидання.

3. хобі Справа в тому, що всі тривожні розчини більш дорогі, ніж нудна основна робота. Навіть половина години, проведеної в улюбленій професії, роблять романтичну, неординарну особистість з nerd, і просто нерви спокійно. Дуже важливо мати вихід, який дозволить вам приїхати до ваших почуттів або просто призупинити швидке життя. Нерідко в'язання, читання, малювання, прослуховування музики, ми відвідуємо цікаві ідеї і життя стає трохи цікавіше. Не просто нам, але люди навколо нас.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Щодня ми забуваємо про сьогодення. У таких моментах ми не відчуваємо щасливих, а життя стає Батьківщиною і тьмяним. Насолоджуйтеся кожним моментом, слухайте себе і навчайтеся фокусуватися на даний момент. Щиро дякую!

У 1967 році на кіностудії «Союзмультфільм» був знятий своєрідний мультфільм «Морський тепловоз від Ромашкова». Дитяча казка, яка пояснюється 10 хвилин, чому так важливо уповільнити і насолоджуватися примноженням простих речей. Коли життя починає здаватися безцінно і безглуздим, потрібно зупинити біг в невідомому, відкласти мрії і плани пізніше, заощадити гроші на дощий день, зберегти посмішки, якщо вони можуть бути відведені. Щоб зупинитися, як зробив поїзд, на перший погляд, наїв, і якщо ви думаєте про це - дуже мудрий. Іноді потрібно дивитися дитячий мультфільм, щоб бути натхненним і отримати сили, щоб перетворити ваші мрії в реальність.

Ми всі дуже різні, але я знаю, що дуже важливо, щоб насолоджуватися маленькими речами, як дитина, просто ці маленькі речі для всіх. Що означає фразу oshim chaim?