Рецепт закусок шарів «Наполона»

Хочу поділитися своїм рецептом запонок. Ця відмінна закуска добре підійде, наприклад, до чаю. Ви можете споживати їх в будь-якій формі. Холодні пуфи навіть допомогли мені на роботі, коли мікрохвильова піч зламала, і я дуже хотів їсти.

Рецепт закусок шарів «Наполона» рік

Схожі пухкі Ви можете готувати протягом декількох хвилин, але вони прослужать довго. Крім того, будь-яка начинка буде здійснюватися. Ми беремо крабові палички.

Перед приготуванням радимо ретельно вибрати тісто. Це ще основа закуски. Потрібні якісні листи без розривів і плям на поверхні. Якщо покупка успішна - приготування буде легко і легко.

Листи з готових тестових інгредієнтів
  • 250 г без дріжджів тісто без манжетів
  • 230г вершковий сир
  • 1 ст. л.
  • 200г крабові палички
  • зелено-іонні перо
  • 0,5 ст.л. обсмажених мигдалю
  • паприка

Підготовка
  1. Візьміть розморожений тісто, розкачати і нарізати квадрати з боком 5 см.

2. Поставте ці квадрати в сухому вигляді і запікайте до золотистого на середньому вогні. Прохолодити їх до кімнатної температури.

3. Подрібніть сир на м'яку масу. Додайте в сирну масу кінрадиш.
    Рецепт закусок шарів «Наполона» Р

4. Крабові палички дрібно порізати і також змішати в сирній масі.
    Рецепт закусок шарів «Наполона» р.

5. Фаршировані квадрати прошарового тіста ретельно діляться на 2 частини - верхні і нижні. Для кожного викладають невелику сирну масу, посипають дрібно нарізану цибулю і подрібнюють мигдаль.
    Рецепт закусок шарів «Наполона» р.

6. З'єднайте частини шарів, складаючи їх один до одного.

7. Посипати паприку зверху.

Як видно, пухкі У будь-який час дня буде відмінна закуска. Таке лікування оцінить як чоловік, так і діти.

Я назвав мій снек Наполеон. Ви можете внести в неї щось своє. Просто зробіть свій власний варіант сирної маси з добавками. Використовуйте будь-які добавки: горіхи, чорносливи, шматочки ковбаси. Різноманітність інгредієнтів зроблять. Кожен має різні смаки, тому не боятися експериментувати!