Інструкція по підготовці пісочних квадратів з варенням

Кріплення пісочниці З вашим улюбленим домашнім варенням, що може бути більш смачним і ситним? Цей рецепт на початку 80-х років я поділився з однокласником, і її матір викладав її. Прості піщані печиво легко і швидко підготовлені, навіть якщо ви просто починаєте вивчати основи кулінарного мистецтва.

Для свят я зроблю начинку лимонів з цукром пропускають через м'ясорубку. Крохмаль не потрібно, варення не витікає, квадрати не спалюють.

Печиво з варенням сьогодні видання "Сайт" Хочу поділитися з вами, шановним читачем, великим рецептом. пісочницяй Пальці добре!

інгредієнти
  • 400г борошна
  • 200г вершкове масло
  • 100г цукру
  • 1 ч.л. ванільного цукру
  • 2 яйця
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 200г варення
  • щіпка

Підготовка
  1. Для приготування вершкового тесту натерти в каструлю на рідкий стан, остудити.

2. У зручному контейнері збити яйця, цукор, ванільний цукор і сіль до розчинення кристалів цукру. Додайте розтоплене масло, вдарив міксеру.

3. Запитайте на борошно і розпушувач, додайте до тесту. Зверніть увагу, що борошно може знадобитися трохи менше або більше. Змішайте тісто.

4. Про 1/3 тесту загортають в харчову плівку і ставлять в морозильну камеру протягом 15 хвилин. Залийте борошно злегка або закрийте його фольгою. Покласти більшу частину тесту на сковороді (У мене 35 по 25 сантиметрів). Зверху тесту розподіліть товсті варення або варення.

Габаритний зображення

5. Зверху його мило на великій тертці тесту з морозильної камери. Випікати печиво в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за півгодини.

6. Прохолодити готову скоринкою і потім нарізати кв.м.й English, Українська, Français...

Я також запропоную вам дізнатися, як зробити дивовижний пісочний печиво "Грандепа". Ви можете приготувати його тільки в гарному настрої, щоб підняти настрій на близьке смачне тістечка!

Ми завжди робимо. ангелВарення або варення. Якщо ви боїтеся від варення, зробіть тісто фланками.

До речі, для цього рецепта можна придумати безліч оригінальних начинок, щоб завжди здивувати своїх близьких «новою» стравою! Дуже часто я зроблю класичне варення, поєднане (ям з сиром), але лимон найулюбленішим.