13
Варто вгадати на кавових майданчиках
Багато хто не вірить в такі речі, як прогнозування майбутнього і подібного езотеризму. Тим не менш, я вірю, що навіть не прикріплює багато значення цього, іноді ви можете весело, як це.
Чайна комунікація для багатьох людей дивінація Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Найголовніше - інтерпретувати всі ознаки тільки з позитивного точки зору, а не звертати увагу на неприємні прогнози.
Даїнація на чайній заварці І на кавових майданчиках є найпростішими і найбільш поширеними способами прощання, які не вимагають багато досвіду і знань бази.
І сьогодні я буду поділитися з вами деякими особливостями вилучення, необхідними для того, щоб отримати максимальне задоволення від неї і влаштувати незвичайний духовний вечір.
р.
Основи дайвації на чайній та кавовій
Не потрібно покладатися на погані ознаки, які запропонують неприємності. Все не допускається. Про нас доля Це в руках і кожному заході змінює реальність для кращого.
Чайна комунікація для багатьох людей дивінація Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Найголовніше - інтерпретувати всі ознаки тільки з позитивного точки зору, а не звертати увагу на неприємні прогнози.
Даїнація на чайній заварці І на кавових майданчиках є найпростішими і найбільш поширеними способами прощання, які не вимагають багато досвіду і знань бази.
І сьогодні я буду поділитися з вами деякими особливостями вилучення, необхідними для того, щоб отримати максимальне задоволення від неї і влаштувати незвичайний духовний вечір.
р.
Основи дайвації на чайній та кавовій
- Кава повинна бути заварена в Туреччині, орієнтуючись на процес і бути повністю відомо, що ви робите.
- Чашка повинна бути легкою, каву - завареною, а чашка повинна бути прикріплена до відповідного каструлю. Бажано використовувати старий порцеляновий набір.
- Бажано бути в домашніх умовах окремо, або запрошувати друзів, які також цікавляться прогнозуванням.
- Поповнення кави З Турка до чашки намагайтеся концентрувати на питаннях, які занурюють вас, і ви хочете відповісти на.
- Візьміть чашку в правій руці і починайте пити. Пити каву повільно, в невеликих шпипсах. В той час як ви п'яте його, ви повинні відчувати себе сильнішим. бажання отримувати відповіді до ваших питань. Вимкніть свій телефон і обмежіть список речей, які можуть відволікати вас.
- Після пиття кави візьміть чашку вліворуч, щоб ручка виглядала праворуч, і зробіть три кругові обертальні рухи. годинникй Після цього поверніть чашку над соусом і будьте готові протягом декількох секунд, щоб отримати відповіді на ваші питання.
- Розділення чаю відбувається таким же чином. Тим не менш, пам'ятайте, що показання за допомогою зварювання трохи складніше.
- Ретельно вивчити всі фігури, які ви бачите. Прийміть свій час, вимовляючи не менше години. Особлива увага приділяється дно і центр чашки, тільки потім переходять до стін і верхньої частини.
- Пам'ятайте не тільки самі фігури, але і їх кількість і розмірй Всі питання. Ті прикмети, які ближче до ручки чашки, безпосередньо пов'язані з глушником.
Не потрібно покладатися на погані ознаки, які запропонують неприємності. Все не допускається. Про нас доля Це в руках і кожному заході змінює реальність для кращого.