Як зробити желе з мандарини

На Новий рік ви не знаєте, де їх покласти? У мене є велике рішення! Робимо їх. желе До святкового столу.

Цей десерт обов'язково порадує молодого покоління яскравим кольором і приголомшливим смаком. Поведи мене, всі діти будуть їсти смачну їжу всю ніч!

Як зробити желе з мандарини Р

Я хочу розповісти вам сьогодні. Як зробити домашній желе з соку Мандарин. Але ви можете зробити десерт більш цікавим.

Як зробити желе з мандарини р.

Наприклад, можна зробити багатошаровий смугастий желе, в якому шар маргіну буде замінений молочним шаром. Його підготовка займе трохи більше часу, але така делікація буде виглядати приголомшливо.

інгредієнти
  • 4 мандарини
  • 1 помаранчевий
  • шафран
  • 4 ст. цукру
  • 2.5 пластини желатину

Підготовка
  1. Змийте цитрус, очищайте його і вичавіть сік з нього. Помаранчевий пілінг можна сміливо відкинути, але мандариновий пілінг необхідно заповнювати цукром, злегка обрізати і залишити на деякий час. Як зробити желе з мандарини

2. Соак желатин в холодній воді. Цукровий сироп, який залишився після замочування шкірки мандарини, поєднується з соком. Як зробити желе з мандарини

3. Залийте сік в горщик і прогрійте його трохи. Немає необхідності кип'ятити. Як зробити желе з мандарини

4. Змішайте теплий сік з желатином, помішайте до повного розчинення. Як зробити желе з мандарини

5. Залийте желе в склянках і залиште його в холодильнику нічний час. Перед подачею прикрасити шафраном, корицею або шоколадом. Як зробити желе з мандарини

Про нас Як зробити желе в домашніх умовах Мандарин. У своїй родині вже надана назва коду «Новий рік Мандарін». Коли на святкову ніч, кожен побачить так, що там немає ніде ще йти, це наші десерти, які використовуються!

Бажаю Вам завітати Новий рік, сповнений смачних страв і гарного настрою!