16
Як зробити вафлі без вафлі
Неприємний настрій і моя душа хоче щось особливе. Наприклад, смачні хрустки з конденсованими вафлями!
Я роблю вафлі дуже рідко, і тому у мене немає вафлі в домашніх умовах. Я не хочу замазувати маленьку кухню для солодкості, що я зробив кожні три роки.
Саме тому, після довгого експерименту я навчився варити. вафлі без сковородий Процес приготування трохи схожий на варіння млинців, але спеціальна консистенція тесту дозволяє зробити його настоєними вафлями.
р.
Якщо у вашій сковороді є ребристий дно, то ваші вафлі вийдуть з красивим малюнком, як і їх підписний варіант ресторану!
інгредієнти
Підготовка
Вафельна начинка варто думати про заздалегідь, але я вибрав найцікавіші варіанти для вас!
Кращі вафлі Топпінги
Рецепти приготування лимонного і лікованого крему для соломок можна знайти в цьому відео:
про:blank
Як видно, панчохи Кукурудза не складна, але займе трохи часу і терпіння.
Успіх приготування!
Я роблю вафлі дуже рідко, і тому у мене немає вафлі в домашніх умовах. Я не хочу замазувати маленьку кухню для солодкості, що я зробив кожні три роки.
Саме тому, після довгого експерименту я навчився варити. вафлі без сковородий Процес приготування трохи схожий на варіння млинців, але спеціальна консистенція тесту дозволяє зробити його настоєними вафлями.
р.
Якщо у вашій сковороді є ребристий дно, то ваші вафлі вийдуть з красивим малюнком, як і їх підписний варіант ресторану!
інгредієнти
- 240г вершкове масло
- 6 ст. цукру
- 4 яйця
- 1 ст.л. борошна
- фургон
Підготовка
- Отже, щоб зробити тісто для наших приголомшливих вафель, спочатку потрібно змішати яйця з цукром. Протерти їх разом. р.
- Мелетове масло і додати в яєчну суміш, просіяти борошно там і доповнювати його ваніліном. Тісто необхідно зробити в консистенції схожим на рідке згущене.
- Зварити вафлі в сухому, злегка теплому каструлі. Помістіть 1 ст.л. тіста, акуратно змащуючи її по всій поверхні. Кожна вафлі повинна бути висушена протягом декількох хвилин на кожному боці.
- Кожна вафельна вафельна трубка відразу після висихання, так як вона дуже швидко охолоджується.
Вафельна начинка варто думати про заздалегідь, але я вибрав найцікавіші варіанти для вас!
Кращі вафлі Топпінги
- свінгери
- сирний сир
- ганаш
- білково-кремовий
- лимонний крем
Рецепти приготування лимонного і лікованого крему для соломок можна знайти в цьому відео:
про:blank
Як видно, панчохи Кукурудза не складна, але займе трохи часу і терпіння.
Успіх приготування!