Що говорять в моментах відчуження

4 грудня православні християни святкують великий бенкет – вступ до церкви Пресвятої Богородиці, народно називають вступом або третьою найбільш чистою. Це свято нагадує нам про події, які відбувалися до маленької Діви Марії, які Святі Йоахі та Анни привозили до Єрусалимського храму.





І сьогодні видання. "Сайт" Він запам'ятовує цей захід і ділиться з вами. молитвай

Від цього візиту до храму розпочався довгий і складний шлях Діви Марії. Молода дівчина була привезена до храму з причини. Йоахім і Анна не можуть стати батьками протягом тривалого часу. Побачити, що якщо вони мали дитину, то вони будуть заперечувати її до служби Господнього. Коли Марія була три роки, її батьки зберігали свою обіцянку. Після запровадження Діви Марії жив у храмі одинадцяти років. У молитві та навчався Святому Писанні.





Вступ до церкви Пресвятої Богородиці є другим дванадцятилистим святом Церкви. Цей день важливий для всіх віруючих, особливо жінок. З часів пам'яті Богородиці вважається покровителькою жінок, і тому багато намагатися відвідати храм в цей день і промити Діви Марії.





До ікони «Вступ до церкви Пресвятої Богородиці», всі жіночі промені для загоєння з різних недуг. Молитва Пресвятої Богородиці У будь-який час доби можна поспілкуватися. Якщо ви не можете дістатися до церкви, ви можете молитися в домашніх умовах. Ви можете попросити Діви для здоров'я, для допомоги і захисту, для дітей і їх добробуту. Все, що вам подобається.





Молитва за вступ до церкви Пресвятої Богородиці «Найбільшої Богородиці, королева Небесної і Землі, перед століттям обрана наречена Божої Матері, в останні часи прийшла до храму праведним бутиротним до Небесної нареченої!» Ти бачиш твоїх чоловіків і твого дому батька, щоб жертвувати собі чистого і невимушеного Бога, а першим зробив вовк коли-небудь

Ми також можемо спостерігати за собою в часті і чистоті і в страхі Бога всі дні нашого життя, що ми можемо бути храми Святого Духа, і більшість всіх допомогти імітувати вас в оселях, які живуть і довести себе до служби Божої Матері в чистоті невинності здійснювати їх життя і від молоді, щоб ведмедити шок Христа, добре і легко, зберігаючи святі свої вудки.

р.



Ви провели всі дні своєї молоді в храмі Господнього, далеко від спокуси цього світу, в молитвному пориві, і в усіх духовних абстиненціях і боділі, допомогти нам також перебити всі спокуси ворога з м'яса, миру і девіла, які знайдуть їх з нашої молоді, і підкорити їх молитвою і застібкою.





У храмі Господнього з ангелами, але ви були прикрашені зволоженням, чистотою і любов'ю, і були освічені гідністю, щоб несумісне слово Божого може бути готовим, щоб містити м'якоть.

доб.



Як нам, володіли гордістю, нетриманням і ліньством, полотненими в кожній духовній досконалості, так що один день, з Вашою допомогою, покровом своєї шлюбної душі і маслом добра буде приготоване з нас, щоб ми не наз і непідготовлені з'являються до нашого Immortal Bridegroom і вашого Сина, Христа Спасителя і нашого Бога, але ми отримуємо з мудрими діви в абоді раю, і що з усіма святами ми можемо славитися всім Святим Духом і завжди в славі віків, і в славі вашого Сина, і в даний час. Амен.





Бог слухає всіх своїх молитв. Головне, щоб вони говорили з чистим серцем. Не забудьте подякувати Богові за все. Доброго дня!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное