Як побудувати відносини з дочкою

Коли діти виростають і починають жити окремо від батьків, це часто буває важкого тесту для останнього. І в цьому випадку рідкісні візити дорослих синів або дочок стають справжнім святом для старших мам і батьків.

Але є протилежна ситуація, коли дорослі діти продовжують жити з батьками, ставши реальним тягаром. В результаті зв'язок між близькими людьми тільки погіршується, але кожен з них боятися прийняти перший крок, щоб змінити все для кращого. Що це таке?

Як побудувати відносини з дочкою р.

Моя дочка тепер 29 років. Я недавно розірвав мій чоловік і перейшов у мене. Тепер ми побачимо з нею і її маленьким онуком в однокімнатній квартирі. Відчуття важко: дочка часто сердитися і без, може бути грубим або скандальним правом перед дитиною, говорить Ольга.

«Я спробував жити окремо, але без успіху. Як тільки я залишилася на дачній ділянці, вона відразу прийшла на мене. Я пішов в місто, і вона пішла. На мене є проблеми. Моя дочка каже, що вона не може робити нічого...

«Дяку розмову про житлові будинки з її пропозиціями купити більшу квартиру. Він не хоче жити окремо і чути. Я люблю мій онук і дочку, але в 54 я хочу миру.

«Я вже працює дві вакансії. І на рідкісних вихідних, я хочу відпочивати, бути поодинці, жити в будинку, де є речі в місцях, де я кладу їх. Це занадто багато?

З слів Ольги, здається, що її дочка повністю не здатна або небажана взяти відповідальність за її життя, а також для життя її молодого сина. Ймовірно в шлюбі цей недолік дівчини не так помітний, але в житті після розлучення проявляється від самих непримітних сторін.

У простих умовах дочка хоче стати матір'ю знову. батькоНавіть два діти одночасно. Дочка свідомо або підсвідомо намагається поставити тиск на маму емоційно, змушуючи її прийняти модель сім'ї, де Ольга є головою сім'ї, і її дочкою і онуком є два маленьких бездоповідних дітей.

І в цьому випадку спроби втекти з своєї дочки в країну або в будь-якому місці ще не врятувати ситуацію, адже проблема буде вирішуватися тільки тоді, коли ця 29-річна дівчина навчається бути незалежною. Непросто.

Я впевнена, що Ольга повністю боїться. псуватиІ так він намагається розгладити гострі кути. Але це не вирішує проблему, але тільки посилює його. Тому потрібно знайти силу і сміливість вжити радикальні заходи.

«Для двох жінок тепер на імбирі. Єдиний спосіб, щоб почати відверто обговорювати поведінку одного. Імовірно, ви повинні чітко поговорити з дочкою про умови, як і коли вона повинна знайти житло, говорить сімейний психолог Аріна Ліпкіна.

Як побудувати відносини з дочкою р.

Звісно, дочка, яка, очевидно, боїться змін. Можливо, вона намагатиметься “покарати” мати, наприклад, припинивши спілкування. Але це необхідно не тільки для себе Ольги, але і для своєї дочки, які повинні навчитися вирішувати проблеми і завдання життя. Батьки можуть допомогти, але робити всі роботи для дорослої дівчини.

Зрозуміло, що вона не могла підняти свою дочку правильно, що вона не навчила її впоратися з власними проблемами самостійно. Але ви не можете перезапустити контроль самостійно.

3610Р. 4200Р.

Не легко підходити до дорослої дочки, яка намагається маніпулювати вас, але відступаючи і приховавшись від складних викликів не вирішує проблеми. І з часом буде складніше. погані стосунки з дочкою Це тільки гірше. Таким чином, необхідно визначитися з радикальними змінами якомога швидше, навіть якщо дочка сприймає таке рішення в байонцях.