14
Вибір незвичайних кімнатних рослин
Багато моїх друзів на слово «домінантні рослини» відразу приходять до розуму геранію, фікусу і фіолетового в керамічному горщику. Але не мій мама! Вона, як допоміжний вентилятор горщиків, збирає рідкісні горщики протягом 5 років. дивний-рослин для дому. Якщо ви хочете, щоб ви могли створити щось схоже на це!
Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач, вибір найбільш вази для дому. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
До речі, майже всі рослини представлені сукуленти. Не вимагають занадто болючих і складних процедур догляду.
Незвичайні рослини
Також я пропоную, як підкреслити зелень в вазах гідності інтер'єру. Красивий і функціональний!
Зробіть такі незвичайні номери саджанці Неподалік гостей. Багато екзотичних квітів красиві і привертають увагу всіх, поки не вимагають особливого догляду.
Якщо у вас є спеціальні рослини, я буду щасливий, якщо ви поділитеся своїми фотографіями з нами в коментарях!
Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач, вибір найбільш вази для дому. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
До речі, майже всі рослини представлені сукуленти. Не вимагають занадто болючих і складних процедур догляду.
Незвичайні рослини
- Зобрані листя цієї позаземної декоративної рослини нагадують корксуру. Власне, завдяки своїй листя, рослина отримала назву «чорнилом». Ця рослина дуже швидко зростає. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але це не так. Самі листки в дивовижному вигляді! Бажаєте прикрасити кухню цим горщиком?
- Аромат слизу не приємний! Цей невеликий негабаритний соковитий з незвичайним плямистим або смугастим квітковим запахом з м'яса, що, таким чином, приваблює мух до запилення. Цей горщик виглядає незвичайно. Рослина не переносить пересадки: якщо коріння пошкоджені, скажуть до неї відразу. Решта дуже невибаглива. Легка любов, не потребує обприскування.
р. - Я дуже дивився Ariocarpus, або досить один з його видів - Ariocarpus тріщина. Це без хребта кактуса. І це його перша функція. Друге дуже повільне зростання. Кактус займає близько 45 до 50 років, щоб досягти дециметра в діаметрі. І третій густий корінці, щільно переплітається один з одним.
Все це дозволило екзотичному сукуленту виростити в місцях, де практично немає інших представників флори, а саме: в щілинах скелястих скелях і скелястих скелях.
- Ще одне справжнє диво природи - літхопи. Вони живі камені! Англійський ботаніст Бурчелл, який вперше відкрив ці рослини в 1811 році під час подорожі по пустельній області Великого Карро, один раз вирішив розслабитися і сісти поруч з крилом гальок. На закритому огляді з цих каменів він знайшов рослини, які майже повністю були у формі і візерунка. Так було виявлено літхопи турбіни. В даний час є 37 видів стебел. Рослина походить від піщаних і кам'янистих пустель Південної Африки, з Намібії, Ботсвана та Південної Африки. Надземна частина - це два змащених товстих аркушів, відокремлених мілкоподібним відрізком, з яких з'являються педукле і нові листки.
7040440 - Що вражає мене найповажніше! Цей прекрасний завод вирощує з декількох розеток. Соковиті листя в кінці мають прозорі вікна, завдяки яким світло поглинається, і нагадують водяні повітряні кулі. Рослина любить яскраве освітлення і відчуває себе комфортно при температурі не вище 30 градусів влітку і 18 градусів взимку. Обприскування гаворті не вимагає. Краще поливати його з піддону. З гаворті Коопера можна створити надзвичайно красиву краєвиди!
- Трачідра нагадує відчуження серед кімнатних рослин. Це новий флористичний тренд в інтер'єрі декору. Оригінальна форма листя і яскравого зовнішнього вигляду стають все більш популярними серед любителів вітчизняних рослин. Неприємні і екзотичні форми рослини овають до важкого і африканського клімату, до якого вона повинна адаптуватися. Під час посухи зберігають вологу, листя трачандра скручують в щільної спіралі. Коли цвітіння з сукулента виходить м'який аромат ванілі.
- Перехрестя Рівлі виглядає досить привабливо, легко відтворює, легко доглядати за. Ця рослина дуже приваблива для маленьких дітей у вигляді листя, схожих на ягоди. Однак це варення дуже отруйний. Тому ця рослина категорично не підходить для вирощування в дитячих садках і квартирах, де є маленькі діти.
- Чому кажуть що-небудь, просто подивіться на це незвичайне створення природи. Crassula Umbella прекрасний в будь-який спосіб! Ця невибаглива рослина може витримати світло, тінь і не потребує поливу протягом тривалого часу. Зовні нагадує гриб або торт з квіткою, вирощеним з нього.
(Рівне)
Також я пропоную, як підкреслити зелень в вазах гідності інтер'єру. Красивий і функціональний!
Зробіть такі незвичайні номери саджанці Неподалік гостей. Багато екзотичних квітів красиві і привертають увагу всіх, поки не вимагають особливого догляду.
Якщо у вас є спеціальні рослини, я буду щасливий, якщо ви поділитеся своїми фотографіями з нами в коментарях!