Навіщо встановлювати панелі в передпокої

Мій друг Леонід переїхав в Америку двадцять років тому, оселився довго і нарешті запросив його відвідати. Коли я побував йому, я побачила цікаві панно в передпокої, я відразу хотів це зробити власному місці. Я просив стільки, скільки я міг про це, але це не було без підводних каменів. У інтернеті досить часто можна знайти й інші тексти.

Для того, щоб обійти всі види каменів, боротися з побутовими проблемами і полегшити життя спільної людини, що називається редакційною колегією. "Сайт"й Ми обговорюємо цю досить гарну статтю. прихожей, а саме - як не потрапити на гроші і зробити це так, щоб все було рано.

Косметичний ремонт квартир Для того щоб не витрачати багато грошей, люди йдуть на трусиТому що ідея повністю зміни інтер'єру зазвичай обіцяє суттєві витрати. Косметичний ремонт – що зберігає всі. Отже, панелі в передпокої, зроблені на Американській моделі, зможуть змінити вигляд приміщення і заощадити бюджет.

В першу чергу ми вирішили використовувати однакові матеріали, як і в Америці. дерево-панель Трохи над ременем звичайної людини, але виявилося, що це дуже дорогі: наш експериментальний коридор обійдеться нам 2,000 американських доларів. Ми не готові до цього настільки фінансово як морально. Я мав би зателефонувати нашому фортепіано Дядько Вася.

Майстер відразу ж запропонував зробити його дешевше. Замість деревних панелей Дядько Вася пропонує набір профілів гіпсокартону та поліуретану. Він діяв фактично дуже просто: він зробив прямокутні отвори в листах і вставив готові рамки з кута стелі в них, внизу він використовується шифониА верхні панелі однакові кути. Я пофарбував все білим.

Стіни переклеюються. мийкаПотім ми встановили готові плити з гіпсокартону і виявився таким охолодженням, що ми не можемо містити нашого захоплення! Я хотів би зателефонувати чоловіка, який пішов в Америку, щоб побачити Леонід. І коштує майже п'ять разів дешевше.

Дядько Вася розповіла нам, що такий дизайн легко прослужить кілька років і порадує очей довго. І дійсно такі панелі досить легко доглядати за: протирати пил або фарбувати деякі несподівані плями, і на в'язниці можна покласти різні декор І навіть невеликі горщики квітів. Ми радимо всім!

Косметичний ремонт квартири недорого Це не міф, але приємна і бажана реальність. Обладнати своє життя можна практичним і стильним. І за гроші, що врятувалися, кидати десь на південь, погріти шкіру і отримати хороший відпочинок від всіляких турбот. Не забудьте поділитися враженнями в коментарях!