Як прикрасити вази для зимових свят

Початок в середині грудня свінгери на зимові свята. Я збираю новорічні гірлянди з далекої полиці шафи і повісити їх на стінах, покласти ялинку, прикрасити її яскравими кульками, а закріпити сніжинки на вікнах. І я не забуваю про мої улюблені горщики, оскільки вони також потребують трансформації!

Квіти не тільки очищають повітря і знімають стрес, вони сприймають десятки сигналів і навіть здатні відчувати вкладення. В квартирі є реальні сім'ї, і це не гарна ідея залишити їх під час новорічних свят.

Як прикрасити вази для зимових свят Габаритний зображення

Найкращі Заводи для дому Сьогодні Редакція "Сайт" Розкажіть, як швидко і незвично Кошик Новорічний день. Я хвилююсь з ідеями #3 і #5!

1. Найлегший спосіб і в той же час трудомісткість полягає в досягненні рясного цвітіння зимих домашніх тварин. Для Шлюмберга, або, частіше, Декамбрист, почав цвісти за зимові свята, вам буде потрібно спеціальне догляду за ним не менше 2 місяців до заходу. А можна купити поінсеттію (також називається «Різдвяна зірка»), яка продається в будь-якому квітковому магазині до Нового року. Ця ваза є справжнім символом Різдва і вона виглядає дуже яскраво і святково!

2. Якщо у вас є час і дізнатися, як в'язати, можна зробити «скатертини» для квіткових вазонів. Яскраві светри підійдуть маленькі яскраво-зелені сукуленти. З різнокольорових вовняних ниток буде яскравим теплом Кашпо. Як прикрасити вази для зимових свят

Як прикрасити вази для зимових свят р.

3. Будь-яка квітка буде відчувати себе справжнім Різдвом Христовим, якщо ви повісите його на своїх гілках. Новорічні іграшки! Зверніть увагу, що не варто використовувати великі і важкі кульки у вигляді прикраси. Іграшки повинні бути закріплені таким чином, щоб вони не пошкодили стебла і живці листя. Під їх вагою гілки рослини не повинні згинатися і розбити. Ідеально підходять фігури безважних пластикових, фольгованих картону, повсті. Для кріплення краще взяти товсту м'яку нитку, щоб не пошкодити ніжні стебла квітки.

4. У грунті з рослинами можна приклеїти кілька Різдвяні фігуркий Пінгвіни, сніговики, різдвяні дерева, оленя, варення, дзвіночки. Як прикрасити вази для зимових свят

5. Моя дитина дуже любить вирізати сніжинки, а потім приклеїти їх не тільки на вікна, але і на горщиках рослин. Цей декор виглядає дуже красиво! Як прикрасити вази для зимових свят

6. Фарби акрилові можна пофарбувати на горщиках новорічних оповідань: манжети сніговиків, сніжинок, ялинових гілочок або смоли. Як прикрасити вази для зимових свят

7. Ще два варіанти розваг. Як прикрасити вази для зимових свят р.

8. Ця ідея обов'язково оцінить любителів сукулентів! Какті та інші сукуленти – дивовижний матеріал для створення вертикальних живих композицій. Як прикрасити вази для зимових свят

Також я пропоную, що ви знайомитеся з вибором яскравих ідей квіткових полиць для будинку. Якщо ви любите квіти, ці варіанти для вас!

Ви можете самі зателефонувати одержувачу. святковий!

А коли новорічна розвага пройдено, можна сміливо зняти блискучу упаковку, щоб вітчизняні рослини знову взяли свої звичні місця, радуючи око і роблячи частину свята навіть на звичайному будні.