17
Інструкція по приготуванню грижі
Моя сім'я просто любить поєднання. свінгерий Ось тільки якщо класичний оселедець під шубою втомлений від всіх, то посипають від оселедця з буряком, а навіть в хлібних кошиках переходить в сім'ю з крохмаль. Приготувавши такий незвичайний паштет досить простий, і тартлети з житнього хліба обов'язково здивують навіть найвибагливіших гурманів!
Сьогодні видання. "Сайт" Я буду ділитися з вами, шановним читачем, великим рецептом. зрілі в кошиках хліба. У святковому столі!
Подрібнювач Pate інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную вам дізнатися, як розкачати «варку» з рулоном, який не тільки заощадить простір в холодильнику, але і приємно здивує своїх гостей напередодні Нового року. Цей рецепт для оселедця під шубою варто ваших зусиль!
Так. Закуска Виготовлений для різних меню і для святкового столу! Я впевнений, що це яскраве, ніжне і дуже смачне пасти з оселедця і запечених буряків сподобається всім вашим рідним і гостям. Я дуже рекомендую!
Сьогодні видання. "Сайт" Я буду ділитися з вами, шановним читачем, великим рецептом. зрілі в кошиках хліба. У святковому столі!
Подрібнювач Pate інгредієнти
- 250 г буряків
- 250 г філе оселедця
- 100г вершкове масло
- 250 г житнього хліба (м'ясо без скоринки)
- 50г вершкове масло
- 50г твердий сир
- 1 яйце
- 2 ст. л.
Підготовка
- Щоб приготувати тарлети за допомогою харчового процесора, подрібніть сир в невелику крихту. Габаритний зображення
- Основним інгредієнтом для кошиків є хліб. Вам буде потрібно м'якоть житнього хліба (без скоринки). Хліб також потрібно подрібнити в харчовому процесорі в невелику кришку.
- Додаємо в панірований сир, м'яке вершкове масло і яйце. Змішайте всі інгредієнти в однорідну масу. В результаті маса повинна легко збиратися в люмп. Якщо маса залишається у вигляді крихт, додайте воду під час змішування. З отриманої маси утворюють 12 ідентичних кульок. Помариньте кошики з вершковим маслом, рівномірно розподіляйте хлібну кульку всередині форми. Змішайте кошики в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 20 хвилин. Готові кошики акуратно знімати з форм, дати їм добре охолонути.
- Попередньо випікати або випікати буряки. Отримати вершкове масло з холодильника.
- Очищені буряки подрібнюють блендером і надягають на пластину, попередньо вичавивши надлишок соку. Наріжте шматочки оселедця, а потім подрібніть його харчовим процесором. 3610Р. 4200Р.
- Додайте буряк і масло до оселедця, перемішайте всі інгредієнти в однорідний піат. Поставте готову пасти в мішечок для приготування.
- Кошики хліба Заповніть її з оселедцем і буряковим папатом. Закуска може бути прикрашена замороженими ягодами журавлини або смородини. Подавати свіжі овочі та листя салату. Бон привіт!
Також я пропоную вам дізнатися, як розкачати «варку» з рулоном, який не тільки заощадить простір в холодильнику, але і приємно здивує своїх гостей напередодні Нового року. Цей рецепт для оселедця під шубою варто ваших зусиль!
Так. Закуска Виготовлений для різних меню і для святкового столу! Я впевнений, що це яскраве, ніжне і дуже смачне пасти з оселедця і запечених буряків сподобається всім вашим рідним і гостям. Я дуже рекомендую!