Як їхати з попередніх відносин і почати життя найсвіжіші

Не дивно, що перше кохання, яке зазвичай потрапляє в шкільні роки, най щирі і міцні. Ті почуття наповнені безтурботністю, новими емоціями для людини, і тому залишаються в пам'яті надовго, іноді навіть за життя.

Ці перші стосунки часто встановлюють критерії, за допомогою яких людина пізніше завадить всі свої наступні відносини. І якщо перша любов була гарною, захоплюючою і пристрасною, то виміряні стосунки в більш зрілому і прагматичний вік буде здаватися просто нудний тінь. Тому спогади про першу любов іноді можуть стати непривабливими, девальвуючи те, що ви зараз.

Як забути коханої людини: З перших років життя. По-перше, ми були друзі, ми зібралися разом. Зростаючи, вони люблять один одного і почали знайомства. Для спільних поїздок до школи, поцілунок, декларацій любовної муки 2 чудові роки. Але потім все змінилося, згадує 43-річний Наталія.

«Духнув. Я поговорив про її перед іншими. Пробити Багато років пройшли з тих пір, але причина нашого поділу не дає мені миру. Я все ще не знаю, хто мене послав. й

«Я продовжую любити, хоча це 28 років. За роки, вона навіть писав листи в армію, але не відповіла. Я назвав кілька разів, він обіцяє повернутися, але виклик назад не чекав. Я зізнався своїм почуттям до нього, але він ретельно змінив тему.

«Уже роки він створив сім’ю. Я теж. Я нещодавно знайшов його на соцмережах і надавав другу. Я знаю, що я не можу отримати мій минулий назад, але що про мої почуття? Я хочу бути друзями з ним. Мій зв'язок з чоловіком повністю згорнув. Я нарешті зрозумів, що я дуже любив і любив тільки той хлопчик з дитинства. Що робити? запитав Наталію.

«Це було 28 років від відносин. І всі ці роки чоловік показав, що він не цікавиться цією жінкою. Він не говорить прямо, але його дії є eloquent: він не потребує цих відносин. І дружба не потрібна, психолог впевнено стани.

«Все, що залишається забуваючи коханого чоловіка назавждий Ну, дуже, чому друзі з людьми, які були закоханими в вік 15, і після цього не спілкувалися за чверть століття. Що робити? Чи хоче Наталя слухати дружній спосіб скарги чоловіка про брак грошей або дружини? Чи хотіли б оплатити його гроші на ремонт автомобілів, або пити з ним в барі після грубого тижня? ?

р.

«Переповіді Наталії повинні відрізнити свої ілюзії і повернутися до реальності, що має сім’ю. Хто такі люди до неї? Чому вона має стосунки з чоловіком? Які найкращі дні життя після іншого?

«Приміром, можна порівняти безтурботну, романтичну любов і поточну безцільну зв'язок з чоловіком, і порівняння, безумовно, не буде на користь останнього. Але дитина любить майже завжди закінчується. Ось тут. Хто знає, можливо, що хлопець просто зробив історію про причину розриву, оскільки він не скаже правду на обличчя? Чи можна змінити все сьогодні? ?

“Natalia воліє жити не в реальності, але в власних фантазіях. І це може тривати більше одного року, поки жінка не хоче залишити світ ілюзій в реальному світі. Вирішуючи взяти такий крок можна складно, але необхідно зупинити життя, укладаючи експерта.

Однак Наталія повинна зупинитися. ідеальнийУ мене є багато років тому. Після цього часу вона може віднести до нього багато позитивних якостей, які, швидше за все, людина не має. Тому ця любов досить не для живої людини, але для образу, створеного в голові жінки.