Чому потрібно поєднувати взуття і взуття з шкарпетки

Я зустрілася з другом минулих вихідних і був вражений на шляху вона одягнена. Моя Машка виходить з машини в короткій куртці, і під нею блузи і брюки на ніжках, взуття і шкарпетки на ногах. «Грудень в дворі, Машка, що ви робите? Я сказав до неї. Тексти пісень, а це означає: І вона просто smirks і відноситься до модних дизайнерів. Це модно зараз, він каже, і це зручно, якщо ви їдете.

Чи можливо це? свінгери? Тепер відповідь на це питання нерівноцінно так. Навіть радянські модниці сміливо поєднують шкарпетки з взуттям або сандалі. Тоді ця комбінація прийшла до розгляду Але це не перший сезон модних будинків, будь ласка, дівчата з цим сміливим поєднанням.

Взуття з шкарпетки Сьогодні редакція "Сайт" Як носити Взуття та шкарпеткий Творчий вибір для всіх випадків!

1. Відкрито. Взуття Або гольф все ще сприймається як гра на межі фольги. Тут ви можете легко ковзати в бездоганність смаку і візуально скорочувати ноги, і ви зможете вдало підійти цей дует навіть в строгий бізнес-комплект.

2. Британські дизайнери пропонують акуратне взуття з гострою точкою і невеликим каблуком, щоб носити тонкі капронові шкарпетки, ви можете навіть в мережі або з блискучим флікером. Несподівано і сміливо!

3. Неат білих шкарпеток - класичний жанр. Вони можуть носити з собою абсолютно будь-який вид взуття: від oxford взуття і тапочки до балету і високе взуття. Головний стан - це лаконічний дизайн. Зробіть, щоб вони не мають ніяких трупів або інших непотрібних деталей. Білі шкарпетки чудово виглядають з контрастним кольором взуття. Найбільш вигідним поєднанням є поєднання білих катерів і відмінно білих шкарпеток або гольфу.

4. Незвичайне рішення для свята.

5. Спаркувальні шкарпетки з люрексом виглядають непристойними, залізними, стильними і навіть якось святковими. Ви можете носити їх з будь-яким взуттям, але більш яскравим і незвичайним, краще. Володарка замітка: шемале Вони чудово виглядають не тільки з взуттям на шпилькі, але і з взуттям в чоловічому стилі. Крім того, шкарпетки просто чудово доповнять джинс будь-якого кольору.

6. Навіть дольце & Губана продемонструвала цікаве поєднання взуття та шкарпеток. Ця комбінація вважається досить модною!

7. Я думаю, що я буду використовувати цю ідею моди До новорічної вечірки!

8. Ще одне цікаве рішення.

9. Miu Miu стенд для ізольованих варіантів: високі теплі гайлери і гольф. Варто відзначити, що дизайнери поєднують їх з будь-яким видом взуття: черевики, взуття та навіть сандалі. Цей розчин ідеально підходить для холодних сезонів.

Я також хочу зустрітися з порадами на найбільш успішному виборі взуття від модної гуру Evelina Khromchenko. Це не просто знає моду. Вона побачила собаку, як кажуть!

Є два основні правила, щоб пам'ятати, коли ви приймаєте такий сміливий крок. По-перше, шкарпетки повинні бути акуратними і невагомими, а взуття - без зношених підборів. По-друге, ви повинні носити цю комбінацію. Якщо ви сумніваєтеся, що ви готові до цього, не зайдіть до такого експерименту, щоб уникнути його. трупий

Як ви відчуваєте цей тренд? Я буду раді, якщо ви поділитеся думками з нами в коментарях!