21
Чому потрібно поєднувати взуття і взуття з шкарпетки
Я зустрілася з другом минулих вихідних і був вражений на шляху вона одягнена. Моя Машка виходить з машини в короткій куртці, і під нею блузи і брюки на ніжках, взуття і шкарпетки на ногах. «Грудень в дворі, Машка, що ви робите? Я сказав до неї. Тексти пісень, а це означає: І вона просто smirks і відноситься до модних дизайнерів. Це модно зараз, він каже, і це зручно, якщо ви їдете.
Чи можливо це? свінгери? Тепер відповідь на це питання нерівноцінно так. Навіть радянські модниці сміливо поєднують шкарпетки з взуттям або сандалі. Тоді ця комбінація прийшла до розгляду Але це не перший сезон модних будинків, будь ласка, дівчата з цим сміливим поєднанням.
Взуття з шкарпетки Сьогодні редакція "Сайт" Як носити Взуття та шкарпеткий Творчий вибір для всіх випадків!
Я також хочу зустрітися з порадами на найбільш успішному виборі взуття від модної гуру Evelina Khromchenko. Це не просто знає моду. Вона побачила собаку, як кажуть!
Є два основні правила, щоб пам'ятати, коли ви приймаєте такий сміливий крок. По-перше, шкарпетки повинні бути акуратними і невагомими, а взуття - без зношених підборів. По-друге, ви повинні носити цю комбінацію. Якщо ви сумніваєтеся, що ви готові до цього, не зайдіть до такого експерименту, щоб уникнути його. трупий
Як ви відчуваєте цей тренд? Я буду раді, якщо ви поділитеся думками з нами в коментарях!
Чи можливо це? свінгери? Тепер відповідь на це питання нерівноцінно так. Навіть радянські модниці сміливо поєднують шкарпетки з взуттям або сандалі. Тоді ця комбінація прийшла до розгляду Але це не перший сезон модних будинків, будь ласка, дівчата з цим сміливим поєднанням.
Взуття з шкарпетки Сьогодні редакція "Сайт" Як носити Взуття та шкарпеткий Творчий вибір для всіх випадків!
- Відкрито. Взуття Або гольф все ще сприймається як гра на межі фольги. Тут ви можете легко ковзати в бездоганність смаку і візуально скорочувати ноги, і ви зможете вдало підійти цей дует навіть в строгий бізнес-комплект.
- Британські дизайнери пропонують акуратне взуття з гострою точкою і невеликим каблуком, щоб носити тонкі капронові шкарпетки, ви можете навіть в мережі або з блискучим флікером. Несподівано і сміливо!
- Неат білих шкарпеток - класичний жанр. Вони можуть носити з собою абсолютно будь-який вид взуття: від oxford взуття і тапочки до балету і високе взуття. Головний стан - це лаконічний дизайн. Зробіть, щоб вони не мають ніяких трупів або інших непотрібних деталей. Білі шкарпетки чудово виглядають з контрастним кольором взуття. Найбільш вигідним поєднанням є поєднання білих катерів і відмінно білих шкарпеток або гольфу.
- Незвичайне рішення для свята.
- Спаркувальні шкарпетки з люрексом виглядають непристойними, залізними, стильними і навіть якось святковими. Ви можете носити їх з будь-яким взуттям, але більш яскравим і незвичайним, краще. Володарка замітка: шемале Вони чудово виглядають не тільки з взуттям на шпилькі, але і з взуттям в чоловічому стилі. Крім того, шкарпетки просто чудово доповнять джинс будь-якого кольору.
- Навіть дольце & Губана продемонструвала цікаве поєднання взуття та шкарпеток. Ця комбінація вважається досить модною!
- Я думаю, що я буду використовувати цю ідею моди До новорічної вечірки!
- Ще одне цікаве рішення.
- Miu Miu стенд для ізольованих варіантів: високі теплі гайлери і гольф. Варто відзначити, що дизайнери поєднують їх з будь-яким видом взуття: черевики, взуття та навіть сандалі. Цей розчин ідеально підходить для холодних сезонів.
Я також хочу зустрітися з порадами на найбільш успішному виборі взуття від модної гуру Evelina Khromchenko. Це не просто знає моду. Вона побачила собаку, як кажуть!
Є два основні правила, щоб пам'ятати, коли ви приймаєте такий сміливий крок. По-перше, шкарпетки повинні бути акуратними і невагомими, а взуття - без зношених підборів. По-друге, ви повинні носити цю комбінацію. Якщо ви сумніваєтеся, що ви готові до цього, не зайдіть до такого експерименту, щоб уникнути його. трупий
Як ви відчуваєте цей тренд? Я буду раді, якщо ви поділитеся думками з нами в коментарях!