Як стати хоспітливим

Яка совість і що вона їсть з собою, звичайно, риторичного питання: кожна людина будує свою раму, і ніхто не скасував суб'єктивний підхід. Іноді буває, що деякі люди, на думку інших людей, один день обмеженийй Це стосується всього: бізнесу, роботи та навіть дружби.

Р

Ми тут в новинах. "Сайт" Ми любимо обговорити складні теми, пов’язані з психологією та поведінкою, і сьогодні ми маємо лише це: Друзі припинили спілкування один з одним.й Здавалося б, що причина цього повинна бути досить ваговим, але, як це виходить, певний тип зв'язку може просто подрібнити. Неважливо, що ти робиш. Перейдіть прямо вперед.

Моя людина і у мене були друзі, які часто приїхали на вечерю, сидіти, поділитися проблемами. Ми були тонкими з цим. Я завжди насолоджуючись налаштуванням таблиці. І кожен не хотів нічого, але з часом вони почали помітити, що друзі йдуть тільки до нас, ніхто не називає себе, вони навіть спробували жартувати про цю тему, ми розповіли у відповідь, що їхні дружини «не заточуються для збору столів. й
161450 р.

«Коли я почув, що не було, але якось неприємний у серці. Ми припинили спілкування, бо розмови завжди переплетені навколо проблем наших друзів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. На перший раз я спробував віддати себе рідкісним, але все ще зустрічаю з друзями, тепер я розумію, що я не хочу спілкуватися взагалі. Чи варто підтримувати зв'язок, коли ви відчуваєте себе як або ж урожаю або сміття?
р.

За його словами психолога.: "Друга підтримка іноді потрібна всім нам, і можливість бачити фахівця не завжди присутній, тому є такі "кухні психотерапевтичні сеанси". Якщо ви є комфортним у вашій ролі, чому б не? Якщо постійні спроби залити душу починають процідатися, то, звичайно, важливо захищати свої межі.

Головне - бажання бути доброзичливим вечіром. До речі, які ініціювали ці збори? Чи є ви, або ви сказали, що вони хочуть приїхати до дому? Можливо, вони використовували ці моменти як спосіб боротьби з домашніми проблемами і змінити навколишнє середовище. Чи варто перенести цей підхід, щоб бути жилетом, це до вас, як комфортно ви знаходитесь в цій ролі.

Ми вважаємо, що дружба, як і інші подібні почуття, є двостороннім процесом, який вимагає взаємного вдосконалення. Ви можете поговорити з друзями.Ви не повинні говорити, це все залежить від вашого комфорту. Не забудьте поділитися своїми думками в коментарях: ви готові жертвувати друзів тільки тому, що ви втомилися від їх консервації?