13
Рецепт льоду
«Другий день я хочу варенічеккі з сиром, але я не люблю ті, які я купила, але не хочу, щоб сліпити себе. Так я, без думки двічі запитав на обід до друга, який любить готувати, і вона розповіла мені відмінний спосіб приготування пельменів без зайвих проблем, ділиться її сюжетом з нами Аліна.
Сьогодні видання. "Сайт" Він хоче розповісти своїх шановних читачів, Як зробити ледачі Це абсолютно новий. Вам все одно доведеться замісити тісто, але з іншим, без проблем можна впоратися всього за 5 хвилин. Я впевнений, що цей метод приготування не залишає нікого байдужим.
Смачні ледачі Склад
Підготовка
Так, всього кілька простих кроків, і це працює. лаціна пельменій
Поділіться рецептом з друзями і до речі, якщо ви ще не знаєте цей дивовижний рецепт сиру і яблучного пирога, обов'язково подивіться! А також дізнайтесь, що ще можна швидко приготувати з сиру.
Сьогодні видання. "Сайт" Він хоче розповісти своїх шановних читачів, Як зробити ледачі Це абсолютно новий. Вам все одно доведеться замісити тісто, але з іншим, без проблем можна впоратися всього за 5 хвилин. Я впевнений, що цей метод приготування не залишає нікого байдужим.
Смачні ледачі Склад
- 270г борошна
- 100 мл води
- 2 яйця
- 30г вершкове масло
- 430г сир
- 3 ст. цукру
- 2g ванілін
- сіль
Підготовка
- Відваріть воду, додайте вершкове масло і перемішайте до повного розчинення.
- Потім збити в чашу з королою 1 ціле яйце і 1 білок.
- Запитайте на борошно, додайте до збитих яєць і перемішайте.
- Потім заливаємо воду і оливаємо в чашу і перемішуємо однорідне тісто. Залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі.
- Після подрібнення сиру з жовтком, цукром і ваніліном.
- Розкачати тісто в тонкий круглий шар, зробити отвір в центрі і сформувати коло. Поставте начинку і загорніть тісто від центру до краю.
- Візьміть склянку і виріжте їх по колах. Засолити воду, покласти її на вогонь, почекати його до кипіння і кинути пельмені в каструлю. Приготуйте пельмені до тих пір, поки вони вийшли.
Так, всього кілька простих кроків, і це працює. лаціна пельменій
Поділіться рецептом з друзями і до речі, якщо ви ще не знаєте цей дивовижний рецепт сиру і яблучного пирога, обов'язково подивіться! А також дізнайтесь, що ще можна швидко приготувати з сиру.