Дочка вивчала тістечка, варить вершки "Сніж Білий", що ідеально підходить для будь-якого десерту.

Перший раз я зробив торт, я прочитав цікавий рецепт. На жаль, крем не те, що я очікував, і він практично руйнував чудовий бісквіт. Сьогодні Хочу розповісти вам, як приготувати домашній масляний крем "Сніж Білий" для будь-якого десерту.

Домашнього приготування charlottes і пиріжок все дуже смачно і відносно легко приготувати. Досить варити корж в пару разів, і ви вже очно визначаєте необхідну кількість інгредієнтів і їх пропорції. І коли мова йде про приготування кремів і бісквітів, ситуація відрізняється. Вам потрібно знати, що і скільки змішати, щоб зробити його смачним. Вам запам'ятається цей рецепт дуже швидко, але краще його писати. З маслом вершки добре еclairs і торти, торти і манжети.

інгредієнти
  • 300г вершкове масло
  • 150 г цукрового порошку
  • 4 ст.л. окропу
  • 150г згущеного молока
  • 1 ст. л. коньяку

Підготовка
  1. Залити цукровою пудрою в глибоку миску. Залийте порошок 4 ст. окропу. Дуже важливо, щоб вода була просто кип'ятою, щоб всі груди добре диспергувалися. Порошок перемішати з вінком до повного розчинення і утворення однорідної консистенції.

2. Цукрова маса повинна бути охолоджена до кімнатної температури. Викласти вершкове масло з холодильника 1 годину до приготування крему так, щоб воно розм'якшено. Всі інгредієнти повинні бути про однакову температуру, інакше крем буде шарувати.

3. До однорідності збити розм'якшене масло міксером. Олія повинна бути м'якою, але не рідиною, інакше крем не буде настільки пишним. Потім поступово заливають цукрову рідину в масло в декількох підходах, не зупиняючись збиваючи її. Збити вагу на 1 хвилину при середній швидкості. З кожним порцією цукрового піску можна збільшити швидкість змішувача і збивати крем ще 7 хвилин.
  4. Зменшити швидкість змішувача і додати конденсований. Згущене молоко теж додайте порції і збийте на півгодини крему, поступово збільшуючи швидкість змішувача.

5. Тепер при середній швидкості міксера додайте коньяку. Ви можете пропустити цей крок або додати ванільний суть замість коньяку. Гладкий білий торт крем готовий.

З крему «Сніж Білий» ідеально підходить для виготовлення ювелірних виробів за допомогою кондитерського мішка і різних насадок. І смак може бути різноманітним, додаючи фруктовий сироп або порошок какао. Зробіть свій смачний і приємний день. Що таке улюблений рецепт для домашньої випічки крем?