Водій таксі сказав мені, як він оплачує дружину для манікюру і отримує високий, і я думав про це.

Віктор Хуго колись сказав: «Найбільше щастя в житті – це певність, яку ви любили». Я додаю до цієї фрази, говорячи, що істинне щастя полягає в любленні себе. Насправді, наповнений цим яскравим почуттям, ми буквально випромінюємо позитивну енергію. Чому так багато людей навколо нас?

Водій таксі сказав мені, як він оплачує дружину для манікюру і отримує високий, і я думав про це. р.

Ми пропонуємо цю тему. Далі ви знайдете історію Зоя Торохова, яка стала практично реальною неруйнівною приправою. Історія була циркуляція в Інтернеті протягом декількох років, але вона не втратить свою актуальність. Ми хочемо знати, що ви думаєте про це!

Учора, таксі під назвою і чоловік прийшов для мене, хто вражав мене до сердечника. Я був настільки вражений, що я сказав всіх про це на другий день. Отримання в машині. Водій посміхається. Так я, але я на телефоні, що робить роботу.

до Чи не ви удари?
до Ні, спасибі, це океї.
- Ви холодно?
до Ні, я дуже добре.
до Бажаєте деяких цукерок? Я просто купив їх в магазині. Дуже смачно! Желе. Я люблю їх! Ми не пропонуємо пасажирів, це не дуже так. Але ви дійсно хотіли. Я розумію, якщо ви не знаєте. Бажаєте?
- Я!

Водій таксі сказав мені, як він оплачує дружину для манікюру і отримує високий, і я думав про це.

Я намагаюся з'ясувати, що відбувається: ранок, до сні. Ми почали говорити про дітей. Він має дочку в другому році в університеті в Польщі. І коли він сказав наступне вироку, я щелепа на підлозі: 'Ви знаєте, Зое. Я зраджую, що має дитину. Дружина. Робота Я дуже люблю це. Моя дочка дзвонила мені і просить гроші. Ну, вона в Польщі. Міссі. І я заповнила її картку, і вона отримує так добре. Це просто високий!

Триває водій таксі, Ви знаєте, коли я знаходжу дружину для манікюру, я оплачую себе. Я так високий! Вона покаже і посміхнеться ще на 2 тижні. І я відчуваю, що це добре, ви не знаєте. Я зробив щось для сім'ї! І я відчуваю себе так добре після цього.

900650р.

У цей момент я забув про телефон. На вулицях! Я дивлюся на пішоходів і важко побачити будь-які посмішки. Кожен так тьмяний і вишитий. Ти перша людина посміхатися на мене в останню пару днів. Люди так часто не помічають, як вони добре. Ми використовуємо тільки для скарження і довгого. й

Чи є щастя біля? Про щось інше. Я слухав і слухав (це рідко). Я зрозумів, що цей водій не є підприємцем, інвестором або політиком. Не на чохлах журналів. Не пропустіть інтерв’ю. Він не робить гроші, як мені.

Тексти пісень, а це означає: Але є більше життя, ніж у всіх інших! Любов, світло – реальне світло, не телебачення! – більше, ніж у всіх людей, які коли-небудь зустрілися. Я шукав чоловіків навколо мене і думав, це нормально. Ви завжди зайняті і незадоволені, не зможете отримати високий рівень.

Я отримав машину так щасливою. Я дивлюся, якщо він скаже його світло всім людям, як це? Я пішов і зрозумів, що я був дійсно світло! Такий великий урок. І це космічне ставлення до життя. Навіть після тренінгу я не отримав такого важливого розуміння та освітлення. Учні тут!

Найбільше щастя в житті - Вчимося помітити речі, які роблять вас щасливими. Хтось досить для цього ранку поцілунок своєї дружини, а хтось – прогулянки з дітьми або улюбленою собакою. Ми всі різні, і кожен з нас завадить щастя своїми силами.

Водій таксі сказав мені, як він оплачує дружину для манікюру і отримує високий, і я думав про це. р.

Я дуже помітив, як люди садять і зволожуються. Щодня справа і проблеми іноді приймають останню міцність, і це нормально. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я сподіваюся, що сьогодні історія надихає вас, щоб піклуватися про себе і прийняти хороший відпочинок.

Водій таксі сказав мені, як він оплачує дружину для манікюру і отримує високий, і я думав про це. , Україна

Якщо ви дійсно щасливі? Що таке? Якщо ви можете поділитися своїми думками в коментарях. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!