Ви повинні контролювати ваші діти, якщо ви даєте їм багато грошей?

Це сором'язлива, коли чоловік кладе не свою дружину, але її мама спочатку. І ви, здається, живете разом, але відчуваєте, що ви власному будинку. аматорй Ми не можемо зробити це.

Як продовжити створення сім'ї, як продовжити довірити свою другу половинку і не отримати нервовий суд? Не легко, звичайно. Ми вирішили поділитися своєю ситуацією з іншими. Можливо, хтось зіткнувся з подібною ситуацією і поділиться думками про це.

Я зробив дві величезні помилки в житті. І перший мій шлюб. Починався дуже добре. Були прогулянки під місяць, цукерковий і букетний період, пристрасть і любов. Це сталося.

Потім, як ми почали шукати ближче разом, я помітив, що ненав'язливий валик я мав. Він не адаптований до дорослого життя. Він не міг варити з словами. Він використовується для здивує мене ввечері і зробіть пасту. По суті, вона була пишною пастою з деякими неймовірними гравірами, запахом якого ми здалися відшаровувати шпалери.

В інших повсякденних питаннях теж все було не дуже гладким. Ці "чоловічі" речі, ви знаєте: забивання полиці, фіксація розетки - все минуле. Він не впорався з витіком на кухні відразу, коли у нас була повені. Я мав дзвонити майстра. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але осад... Він тут.

Для весілля батьки подарували нам гарну кількість грошей, які врятували дуже довго. На жаль, квартира була недостатньою і було прийнято рішення перетворити на деякі альтернативні варіанти. І це моя друга помилка. Я погодився жити в будинку матері. Ми витратили додані кошти на ремонт в квартирі.

Двокімнатні номери, відмінне (свіження) ремонт, меблі та сучасна техніка. Туга, але ви не можете зробити все для вашої сім'ї. І все було в першу чергу. Моя мати-в-правді, вона, ви знаєте, типовий бабуся в чайному господарстві. Дивиться телевізор, в'яжемо постійно, зношує окуляри на носі і посміхається багато.

Вона також лікує її тільки сина, як п'яти років. Готування, прання, прибирання - все це було на ній, коли вони живуть разом. Тепер я прийшов, і ці обов'язки впав на мій досить крихкі плечі.

На жаль, я помітив ще одну зміну. Мій чоловік Він вийшов з пристрасного молодого чоловіка в сина матері. Тепер наші вечірні прогулянки перетворилися на сидять перед телевізором. Три. Я не говорю про те, що всі покупки одягу вперше консультувалися з матір’ю. А потім було прийнято рішення.

У будь-який час я був як п'ятий колесо. Тексти пісень, а це означає: І я досі там, що. Так, мій людина йде на роботу і приносить гроші. Він не проживає на мене, не негативність. Я навіть спровокував йому пара разів, коли ми були самотніми. Ні, в цьому відношенні він пішов дуже добре.

Але чому я повинен мати чоловіка як вихованця? Хочу чоловіка приймати рішення, дивитися на мене і лікувати мене, як жінка, не старий друг. Його життя про матір'ю. І я люблю своїх батьків, теж, але все потрібно виміряти.

Тепер я розумію, що ніхто не поверне гроші. Все буде залишатися таким же, і навіть якщо я файл для розлучення, я залишаюся ні з чим. Зняти квартиру знову буде важко, я б сказав непривабливо дорого в моєму випадку. Я не можу бути в будинку матері. Пара днів тому вона сперечалася з сином, що він не пішов до ліжка до душу, ви знаєте?

Я говорю, що він неодноразово або двічі про це. Він пообіцяв змінити і погодився зі мною на все. Але, як я розумію, це поза його можливостями. Моя совість не дозволить мені навіть мати коханця, освіта не така ж. Я не знаю, що робити. Але ви повинні зробити щось.