33
Яблучні пиріжки для двох укусів, рецепт для яких запам'ятовується серцем
Я варив тістечка з свіжих яблук за рецептом Ольги Шобутинської. Тісто просто дивний, піщаний, дуже смачний. Він готується швидко і без мусу, і самі торти невеликі, буквально для двох біт. Це задоволення. Це гарна альтернатива хорошим. дріжджові млинцій
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки яблуко-мейкй Ви врятували Apple, коли ви знайдете його!
Свіжі яблучні торти Інгредієнти для тесту
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Щоб дізнатися більше про цей рецепт, див. відео з кухар-канал Ольга Шобутинська. Ольга, дякую за чудові рецепти. Все виходить в перший раз і без зайвих зусиль!
про:blank
Також я пропоную познайомитися з іншим відмінним рецептом пироги з яблуками і медовим сиропом. Завдяки спеціальному формуванню торти виростають широкими, не догори. Наповнювати Вам потрібно багато яблук, горіхів і рідкого меду!
Ті коржі. свіжі Обов'язково запікати на Apple Savior. Це може лише збільшити норму (для нашої сім'ї не буде достатньо).
Таке тістечка можна порадувати як вдома, так і гостям. Я впевнений, що всі будуть любити їх!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки яблуко-мейкй Ви врятували Apple, коли ви знайдете його!
Свіжі яблучні торти Інгредієнти для тесту
- 360г борошна
- 170г вершкове масло
- 170г сметана
- 40г цукровий порошок
- щіпка
- щіпка
Наповнення інгредієнтів
- 600–650 г яблук
- 3-4 ст. цукру
- 20г вершкове масло
- Кориця
- торт-яйця
Підготовка
- Для приготування тіста змішати борошно з цукровою пудрою, сіллю і соди. Занурення масла в борошні і натрієві на великій тертці.
- Змішайте тертим маслом борошном і подрібніть руки в кришку. Додати сметану і перемішати. Поставте тісто в лаймп. Зверніть увагу, що не потрібно змішати тісто до однорідності. Тісто виходить м'яким і нелипким. Загорніть тісто в харчовій плівці і вставте в холодильник на годину або на ніч.
- Щоб приготувати начинку яблука, очистити, дрібно нарізати. Покласти яблука в каструлю. Додати цукор і вершкове масло. Обрізка, тушки яблука в сковороді до м'якого. В кінці додайте корицю, перемішайте і залиште яблука, щоб охолонути.
- Охолоджене тісто вирізати навпіл. Розгортаємо половину тесту в шар товщиною 0,5 см. Вирізати або скло діаметром 8-9 см вирізати кола з тіста. Половина чашки тесту викласти чайну ложку з гіркою охолодженої яблучної начинки. До того ж з другою половиною тесту.
- Обкладинка яблучного начиння з другою половиною тесту. Затирайте тісто, як пельмен, а потім пройдіть по краях виделкою. Покладіть тістечка на горщик пергаментного паперу. 2 рази вирізати кожен торт, щоб отримати пару. Збережіть тістечка збитим яйцем. доб. 2
- Випікайте в попередньо розігрітій до 200 градусів духовки за 25 хвилин.
- Це, аромат яблука готові. Бодибилдерши!
Щоб дізнатися більше про цей рецепт, див. відео з кухар-канал Ольга Шобутинська. Ольга, дякую за чудові рецепти. Все виходить в перший раз і без зайвих зусиль!
про:blank
Також я пропоную познайомитися з іншим відмінним рецептом пироги з яблуками і медовим сиропом. Завдяки спеціальному формуванню торти виростають широкими, не догори. Наповнювати Вам потрібно багато яблук, горіхів і рідкого меду!
Ті коржі. свіжі Обов'язково запікати на Apple Savior. Це може лише збільшити норму (для нашої сім'ї не буде достатньо).
Таке тістечка можна порадувати як вдома, так і гостям. Я впевнений, що всі будуть любити їх!
Сусід навчився маринувати часник з буряками на зиму, я сумнівався спочатку, але коли я відкрив банку, я не шкодую його.
Чому щедро заливають яблука з яйцями