31
Дружина шеф-кухаря продемонструвала, як обсмажити баклажани, щоб отримати хрустку скоринки і соковиту м'якоть всередині
Я зроблю хрусткий смажений баклажан, як Ольга Матвей. Баклажан схожий на смажені банани. Але це просто зовнішній! Хрусткі скоринки зовні і соковиті і ніжні баклажани всередині не залишать байдужим не тільки бразилкиАле також для тих, хто не схожий на цей овоч.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки баклажаний Вся секрет полягає в нарізанні, попередньо згортання і карнизу. Оленка Матвей!
Габаритний зображення
Кручі смажені баклажани Склад
Підготовка
І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал Ольга Матвій. Красивий Ольга, дякуємо Вам за свою роботу, всі рецепти з вашого каналу з'являються вперше і будь ласка, за смаком і ароматом!
про:blank
Також я пропоную вам дізнатися, як приготувати баклажанну закуску «Шип» з овочами та сиром. Ця смачна і корисна літня страва може подавати як самостійно, так і як гарні страви!
Я впевнений, що це мій баклажани Ви будете радіти. Рецепт простий і швидкий, і результат чудовий! Я не знаю про карамель, перш ніж, кора дійсно виходить з хрустки. Але в звичайному борошні баклажани і кабачки зазвичай горять.
Вам подобається баклажан? Ви не знаєте, що це?
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки баклажаний Вся секрет полягає в нарізанні, попередньо згортання і карнизу. Оленка Матвей!
Габаритний зображення
Кручі смажені баклажани Склад
- 2-3 баклажани
- 2-3 яйця
- сіль, перець за смаком
- 200г кукурудзяного
- 3 ст.л. сметани або майонез
- 1 великий зуб. Кошик
- Малкa
Підготовка
- Промийте баклажани і виріжте її навпіл. Кожна половина баклажана розрізається по 4-6 частин, не досягаючи краю на 1-1,5 сантиметрів. Паралельно розташуйте горщик води на вогонь. Додати столову ложку солі, не менше.
- Коли вода кип'ятить, поставте баклажани в каструлю і варіть протягом 5 хвилин. Зверніть увагу, що зміни кольору баклажанів.
- Для клари потрібно 2-3 яйця збиті королою. Додайте сіль і перець яйцям за смаком. Я також додайте трохи копченої паприки, але не потрібно. Покладіть карниз в окрему чашу.
- Зігріваємо вершкову каструлю, беремо оливкову. Занурення баклажанів спочатку в яйце, потім в борошні, а потім на каструлі з спекотним маслом. Посмажити до золотистої скоринки з двох сторін.
- Для соуси До сметани або майонезу додати подрібнений кріп і часник. Подивитись його добре.
- Це все, смачно. баклажани Готовий. Бодибилдерши!
І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал Ольга Матвій. Красивий Ольга, дякуємо Вам за свою роботу, всі рецепти з вашого каналу з'являються вперше і будь ласка, за смаком і ароматом!
про:blank
Також я пропоную вам дізнатися, як приготувати баклажанну закуску «Шип» з овочами та сиром. Ця смачна і корисна літня страва може подавати як самостійно, так і як гарні страви!
Я впевнений, що це мій баклажани Ви будете радіти. Рецепт простий і швидкий, і результат чудовий! Я не знаю про карамель, перш ніж, кора дійсно виходить з хрустки. Але в звичайному борошні баклажани і кабачки зазвичай горять.
Вам подобається баклажан? Ви не знаєте, що це?
Як перевірити жінку для комерційного життя, але не дивляться greedy в очах
Трашери, любителі музики та інші пляжі