Починався робити практику подяки щомісяця, гроші відразу затопили річку.

Як часто ви подякуєте Всесвіту за благословення, які ви отримали? А ви помітите всі подарунки долі, які представлені вам більшими повноваженнями?

Ви коли-небудь писали лист подяка за хороший день, місяць або рік? Якщо ні, ми пропонуємо вам дізнатися, як зробити це прямо зараз, щоб не пропустити свою удачу і ввести чистий потік позитивної енергії, яка дає вам хороший як духовний, так і матеріал!

Сьогодні ми будемо говорити про духовну практику, що називається «108» завдяки місячному місцю та позбавимо Вас до найменших деталей її реалізації.

Все, що вам потрібно, є ноутбук, ручка і кілька свічок, і повний спокій. Перед тим як приступити, зібрати все необхідне в одному місці і почати писати лист.

Я зробив цю практику протягом п'яти місяців. І той факт, що це дійсно допомагає значно поліпшити якість життя був справжнім ударом для мене!

Я повернувся і читаю всі мої вдячності. І кожен раз я помітив, як рівень моїх потреб зростає, і тому мій багатство.

Якщо в першому місяці я написав подяку за те, що я мав можливість покрити основні потреби, то в останньому місяці я мав можливість подякувати місячному місяця за виконання вичерпних бажань!

Що робити?
  1. З 28-го по 30-му виберіть час, коли ви можете залишатися в повній секлюзії і спокій протягом принаймні години. На обраному вами день і годині запалити свічки, орієнтуватися на почуття подяки і прийняття. Спробуйте відпочити. Потім введіть свій улюблений ноутбук і номер його від 1 до 108.

2. Тоді, перед кожним щоденним, напишіть подяку за будь-який захід або придбання, що сталося з вами цього місяця. Важливо не думати про те, що саме ви вдячні за вихідний місяць. Для того, щоб зробити все правильно, необхідно дати собі потік і довірити свою інтуїцію.

Крім того, передумовою для написання листа є використання фрази «Я вдячний» в кожному з абзаців.

Починався робити практику подяки щомісяця, гроші відразу затопили річку. 2

3. Після того, як ви закінчили письмо подяки, акуратно викладіть свічки, подякуючи пожежі за свою допомогу. Далі беремо кілька глибоких вдихів і налаштовуємо до позитивних змін життя.

3610Р. 4200Р.

Я помітив, що кожен лист я пишу з вдячністю за життя в цьому прекрасному світі. Цікаво, що час від часу це дуже думалось.

Яка подяка буде вашим листом? Ми будемо раді поділитися своїми думками щодо цієї теми в коментарях!