Я не збираю більше прасок в руки, я навчився прасувати без праски за методом Ольги Паппсуєва.

Як прасувати без заліза? Я думаю, що це дуже актуально питання. Після того, як сучасне покоління не вважає, що потрібно витрачати час на непотрібні дії. Ви можете влаштувати одяг так, щоб вони не ламалися в шафі. Або віддайте перевагу тим тканинам, які спеціально злегка збиваються. Чудова ідея - купити одяг з матеріалів, які не деформуються. Але якщо потрібно щось прасувати, і немає заліза? Ми розуміємо, як вийти з ситуації, за допомогою бізнес-школа чарівна Ольга Паппуєва.

р.

Для реалізації такого неускладненого способу вам знадобиться тільки пластикова пляшка, чиста вода і улюблена парфумерія. Не можна обійтися без розпилювача. Залийте воду в пляшку, додайте кілька манжетів парфуму, вставте спреї гармати і щільной Змийте пляшки, щоб перемішати парфуми і воду, і настоюйте кілька хвилин.

Варто додати, що це життя хак ідеально. літнійй Висока температура зробить одяг більш сухим. Після того, як ви вже здогадували, посипаний одяг слід посипати ароматною водою і дочекатися до тих пір, поки воно не висохне. Просто пара «приблизних».

р.

Цей трюк може зберегти некрито деформований одяг. Але якщо потрібно нормалізувати тканину, яка серйозно відступається, то не обійтися без праски. Крім того, вода допомагає видалити кірки на одязі, вона займає час. Ви повинні розрахувати хоча б приблизну кількість годин, в яких ви будете висихати. В цілому, краще думати про процес прасування заздалегідь, інакше ви ризикуєте залишити без краси.

Р

Так, щоб принести фаршу для того, щоб за допомогою води з нотами улюбленого аромату необхідно розмістити одяг на вішалка. Залежно від того, що це, обприскувач води на проблемних ділянках. Наприклад, для сорочки це комір, накладні кишені, місця біля гудзиків, рукавних манжетів. Посипати краще. бічній

До речі, шановні господині Ольга Папсуєва радять висихати ніжні речі, а також на вішалках. Коли мова йде про сушіння на балконі. Кліпи можуть залишити неглибокі щітки, які іноді досить складно видалити. Небезпечний день. Акуратно розташуйте те, що на пластику "шкідники" і проблему вирішується.

До речі, обприскувач не потрібно купувати в магазині спеціально для такої хитрості. Ви можете використовувати добре промивальну пляшку віконного очищувача. Оригінал Поза «69» від деяких косметичних спрей. Ефект буде таким же, і він збереже.

Але що робити, якщо потрібно прасувати річ, але немає заліза або він раптом зламався? А спреї вода не може допомогти. Ще одна хитрість. Приготуйте прохолодну окропу і кілька металевих контейнерів. Необхідно чистити, мати зручну ручку і легко ковзати по тканині.

Досить залити окропу в таку посудину, захистити руки спеціальними рукавичками, щоб не випадково загорнути, і приступати до запікання потрібного. Так, просто. глід з окропом. Поведи мене, цей метод працює і будь-який залізо. Коли немає часу чекати.

Це життя хакі допоможе вам швидко і ефективно внести ваші речі в презентабельний вигляд. Не забудьте перевірити корисний канал Ольга Папсуєва. Є багато прохолодних відео з правими порадами. Це дуже простий, простий і зрозумілий. І ви знаєте, як праска? Поділіться думками в коментарях.