Неофіційні правила, які приймаються у колах доброосвічених громадян

Не секрет, як по-справжньому освічена людина повинна бути Він ввічливий і зрозумілий, доброзичливий і стриманий. І найголовніша постуляція свого життя: «Для інших, як ви будете мати до вас.» Багато людей забувають це золотого закону про моральність. І якість освіти Іноді вони спотворюються. Зосереджуючись на відомій правді, ми забуваємо важливі ненависті правила, які необхідно дотримуватися. Ми будемо говорити про них сьогодні.

Відомий телеведучий і бізнесмен Tina Kandelaki в її останньому інтерв'ю сказав: У сучасному медіапросторі немає норм етики. З появою інтернету правила розмиті. й

І це важко незгодити з цим. У зв'язку з тим, як вони звикли жити в Інтернеті. Це може бути абсолютно будь-яким. Проте, ми щиро віримо, що нічого не є незворотним. Нехай наша колекція сьогодні заохочує вас думати про цю тему.

Безпосередні правила етикету
  1. Поверніть товари, якщо ви зміните свій розум про покупку. Цей елемент - мій біль. Я часто бачу молочні продукти та інші продукти, що розсіяні на полицях магазинів. Чому не клієнти розуміють, що вони можуть просто пошкоджені неправильною температурою зберігання? В кінці супермаркету працівники повинні просто відписати продукт. Якщо я помітив це, я намагаюся покласти їжу, де це повинно бути.

2. Не використовуйте аромат парфумів до довгої поїздки в транспорті. Це стосується літаків, поїздів та регулярних мікроавтобусів, які погано вентильовані. Деякі пасажири можуть стати хворими. Наприклад, мені легко почати мати головний біль через насичені запахи. Так само, як ви любите духи, перебування з ним.
  3. Чи не собака іншої без дозволу власника. Тільки він знає, як собака може бути Навіть найсолодша собака може бути інтровертом у душі. Вона не схожа на дивний дотик її. І в цілому, пелюстка інших тварин без попиту дивна.

4. У закладі запитайте на окремий рахунок, не розділяйте його однаково. Це правило, здається елементарним, але не всім його слідують. Оплатити замовлення, якщо всі замовлені страви за однакову суму. Якщо у вас є інша перевірка, то це означає, що кожен платить замовлення.
  5. Повага персоналу. Недбалість людей, які зловживання ви не робить вас кращими, ніж вони. Не забудьте сказати hello to cashiers, продавців або офіціантів. Дякуємо, і бажаємо їм хороший день. Це просто, не так?

6. Ми не будемо запитати людей про гроші. «Що ти заробляєш?» — один з найчутніших питань. Особливо коли мова йде про друга. Хоча, щоб бути чесним, навіть з друзями і родичами, краще не говорити про це знову. Звичайно, якщо вони не хочуть.
  7. Ніколи не займіть другу, коли вони бояться. Ваша позиція повинна бути нейтральною. В іншому випадку деякі з ваших друзів можуть бути відхилені. Якщо вони хочуть зрозуміти, як ви бачите ситуацію. Але переключатися до особистостей і давати дії друзів предметною оцінкою не варто.

Інші правила
  1. Якщо вам потрібно. Не потрібно стояти над нещастяним чоловіком, зітхаючими і спалюючими очима. Він не психічний, і він не може здогадувати, що сьогодні ви мали грубий день, і ви втомилися. Так, звичайно, я хочу, щоб хлопці були більш уважними. Але наш світ не ідеальний.

2. Повага особистого простору людей навколо вас. Якщо ви стоячи в лінії, вам не потрібно стояти поруч з особою і дихати задню голову. А особливо не подивитися на мобільний телефон.
  3. Подбайте про публічні місця. Неважливо, де ви знаходитесь: в бюджетному хостелі або п'ятизірковому готелі, на платному або міському пляжі. При виїзді або виїзді додому не залишають сміття позаду, не приймають одноразові тапочки і косметичні засоби з кімнати. Не стати ще однією особою

Редакція Якість хорошої освіти Це насправді дуже простий. Чому так часто забути? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Чекаємо Вас в коментарях!