Як приготувати Грузинський храм, щоб він вийшов м'яким, не сухим

Як рогоносецьЯ хочу, щоб бути смачними, як Грузини, які лікували мене до цієї солодкої в Сочі, і що делікатес був природним і корисним, Юлія Смол знає. Це її рецепт Я використовую при приготуванні церкви в домашніх умовах.

Churkkhela надає горіхи, які покривають фруктовою масою. У традиційному варіанті використовується виноградний сік, але у мене є гранат, виходить не гірше. Як горіхи, можна взяти лісовий горіх, горіх або мигдаль.

Як приготувати церковну Сьогодні видання "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки домашня церквай Ще один улюблений ласощі з дитинства!

інгредієнти
  • 1л натуральний сік
  • 150г пшеничного борошна
  • 250 г горіхів
  • цукор

Підготовка
  1. У горщику з товстим дном пити 300-400 мл соку (червоний, без цукру) і посипати борошном (червоне цільне зерно). Перемішайте вінок до однорідності. Коли маса стає однорідною, без грудочок борошна залити залишився сік, також додати цукор. Подивитись його добре.

2. Варити на середньому вогні до кипіння, постійно помішуючи. Далі після кипіння, кип'ятити ще 10 хвилин, також постійно помішуючи. Залиште масу, щоб трохи охолонути. І будь ласка, покрийте його кришкою, щоб він не утворився.

3. Сухі горіхи в духовці. Візьміть голку і нитку. Робимо петельку в кінці нитки. Нанизуємо горіхи на нитку і в кінці теж робимо петельку. І не забудьте залишити довгий край нитки так, щоб зручно повісити церковну гель для висихання. 3610Р. 4200Р.

4. Трохи охолоджений. гранати Залийте мед і перемішайте. Далі поверніть наші горіхові заготовки в масу. Просто знаю, якщо маса холодна, вона не прилипає до горіхів. Я зазвичай занурю їх в сироп двічі. Нехай гранатова маса зливається злегка в каструлю. Плідний шар повинен бути досить щільний і непрозорий, так як при висиханні він може значно зменшити розмір.

5. Після цієї процедури вони повинні бути вішалка для сушіння. Займіть пару днів. Залежно від товщини шару борошна. Можна сушити в духовці або просто висить на нитку в домашніх умовах.

6. Чудова церква. контейнери Або запечена в сумці. Облік повністю готовий тільки після того, як цукор знаходиться на поверхні. Бодибилдерши!

І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал Юлія Малий. Всі її рецепти приходять вперше!

про:blank

Я також можу сказати трохи про відпочинок в Сочі, підрахувати кожну копійку. Для тих, хто ніколи не приїжджає сюди, є щось, щоб побачити!

Тепер ви знаєте, як варити. Українськийй Я знаю багато людей, які люблять цей десерт.

До речі, це відмінна альтернатива нудним солодощім, крім корисної солодкості, яка не є неімпортантним. Краще навчити дітей таких солодощів. Все, що я їсти. Вам подобається церква?