45
Як приготувати Грузинський храм, щоб він вийшов м'яким, не сухим
Як рогоносецьЯ хочу, щоб бути смачними, як Грузини, які лікували мене до цієї солодкої в Сочі, і що делікатес був природним і корисним, Юлія Смол знає. Це її рецепт Я використовую при приготуванні церкви в домашніх умовах.
Churkkhela надає горіхи, які покривають фруктовою масою. У традиційному варіанті використовується виноградний сік, але у мене є гранат, виходить не гірше. Як горіхи, можна взяти лісовий горіх, горіх або мигдаль.
Як приготувати церковну Сьогодні видання "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки домашня церквай Ще один улюблений ласощі з дитинства!
інгредієнти
Підготовка
І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал Юлія Малий. Всі її рецепти приходять вперше!
про:blank
Я також можу сказати трохи про відпочинок в Сочі, підрахувати кожну копійку. Для тих, хто ніколи не приїжджає сюди, є щось, щоб побачити!
Тепер ви знаєте, як варити. Українськийй Я знаю багато людей, які люблять цей десерт.
До речі, це відмінна альтернатива нудним солодощім, крім корисної солодкості, яка не є неімпортантним. Краще навчити дітей таких солодощів. Все, що я їсти. Вам подобається церква?
Churkkhela надає горіхи, які покривають фруктовою масою. У традиційному варіанті використовується виноградний сік, але у мене є гранат, виходить не гірше. Як горіхи, можна взяти лісовий горіх, горіх або мигдаль.
Як приготувати церковну Сьогодні видання "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки домашня церквай Ще один улюблений ласощі з дитинства!
інгредієнти
- 1л натуральний сік
- 150г пшеничного борошна
- 250 г горіхів
- цукор
Підготовка
- У горщику з товстим дном пити 300-400 мл соку (червоний, без цукру) і посипати борошном (червоне цільне зерно). Перемішайте вінок до однорідності. Коли маса стає однорідною, без грудочок борошна залити залишився сік, також додати цукор. Подивитись його добре.
- Варити на середньому вогні до кипіння, постійно помішуючи. Далі після кипіння, кип'ятити ще 10 хвилин, також постійно помішуючи. Залиште масу, щоб трохи охолонути. І будь ласка, покрийте його кришкою, щоб він не утворився.
- Сухі горіхи в духовці. Візьміть голку і нитку. Робимо петельку в кінці нитки. Нанизуємо горіхи на нитку і в кінці теж робимо петельку. І не забудьте залишити довгий край нитки так, щоб зручно повісити церковну гель для висихання. 3610Р. 4200Р.
- Трохи охолоджений. гранати Залийте мед і перемішайте. Далі поверніть наші горіхові заготовки в масу. Просто знаю, якщо маса холодна, вона не прилипає до горіхів. Я зазвичай занурю їх в сироп двічі. Нехай гранатова маса зливається злегка в каструлю. Плідний шар повинен бути досить щільний і непрозорий, так як при висиханні він може значно зменшити розмір.
- Після цієї процедури вони повинні бути вішалка для сушіння. Займіть пару днів. Залежно від товщини шару борошна. Можна сушити в духовці або просто висить на нитку в домашніх умовах.
- Чудова церква. контейнери Або запечена в сумці. Облік повністю готовий тільки після того, як цукор знаходиться на поверхні. Бодибилдерши!
І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал Юлія Малий. Всі її рецепти приходять вперше!
про:blank
Я також можу сказати трохи про відпочинок в Сочі, підрахувати кожну копійку. Для тих, хто ніколи не приїжджає сюди, є щось, щоб побачити!
Тепер ви знаєте, як варити. Українськийй Я знаю багато людей, які люблять цей десерт.
До речі, це відмінна альтернатива нудним солодощім, крім корисної солодкості, яка не є неімпортантним. Краще навчити дітей таких солодощів. Все, що я їсти. Вам подобається церква?
Через холод, я прийшов додому рано і чув мій чоловік кинув його кохану.
Зайдіть до Польщі, щоб зробити багато грошей, було трагічною помилкою.