Чому не можна придбати квартиру близьким родичам

Нерухомість – це практично завжди неприємний, дорогий і нервовий. Але іноді не обійтися без неї. Випадковий плоскийТі, які приходять з родичів, ще складніші. Всі вони потребують допомоги і опинитися в ситуації. Ось деякі люди, які намагаються зробити їх краще і часто прямо.

Після того, як останні гроші нараховуються, моральні якості, якось подаються на фоні. Саме тому, що це не буває, юристи та консультують всіх документів, щоб засвідчити заздалегідь і тільки з нотаріусом. Після чого не буде зайвих проблем і зайвої червоної стрічки. Але не всі слухають їх.

Моя назва Людмила Сержевна, я 54 роки. Але проблема я хочу сказати, що ви не тільки про мене. Мій чоловік і я готую стати батьком. Він має хорошу дружину, хорошу роботу для свого віку, але має проблеми з житлом. Постійна оренда не дозволяє ставити будь-які гроші в резерві, і ми не любимо це на всіх.

Природно, ми думали про це до. Але не сказати серйозно. Так, за пару днів, місцевих газет і онлайн-реклам. Як завжди: є шампани, є ріелтори (так само, враховуючи який відсоток вони приймають), і є бабусі, які продають свої старі однокімнатні хрущовці за ціною Boeing.

Але коли ми чули про непристойний вигляд онука, нам довелося подумати важко. У мене є мама, яка живе в селі. І тепер вона може використовувати свою допомогу. І народження великого-батька не є звичайною подією. В короткий час мама погодилася переїхати з нами, і ми погодилися продати її квартиру.

Чому не можна придбати квартиру близьким родичам р.

Також необхідно пам'ятати, що мій чоловік і я теж не відходив час, але врятував від кожної заробітної плати певну кількість грошей для майбутнього сина. Вони не пішли в банк, вони просто переклали все в валюту. Після того, як наші інвестиції вже спали, тому цей варіант був остаточним. Не про що ми маємо багато грошей, ні. Але додавши його на гроші з продажу квартири моєї матері, кошти були досить для деяких варіантів.

Серед родичів новина дуже швидко розповсюджується. Незабаром я отримав справу з моєї тітки, сестра матері. Про нашу ситуацію і запропоновану купити її «другу» і дешевше. Гарна квартира, в хорошому районі міста, недалеко від центру, і в цілому вона вже застрахована і ремонт її потребує тільки косметичних.

Все добре і я вирішив погодитись. Але після отримання грошей вона хоче жити в її колишньому квартирі ще місяць. Вона має щось робити і потребує трохи часу. Але це все дієслова угода, і є деякі проблеми. Моя родина, Богом.

Чому не можна придбати квартиру близьким родичам р.

Проблема відбулася 6 місяців тому. онука народилася, названа Артуром. Моя тітка все ще живе в цій квартирі. Дякую, принаймні він сплачує час. А рука не підійшов. Про те, що гроші інвестували в новобудову. Для того, щоб зробити все на місяць, не більше. Будівництво на останньому етапі.

Але це не працює. Проблеми з спілкуванням виявилося, що фундамент заповнився некоректно. І тепер мій суд почув, що він замислювався про декларування банкрутства.

З одного боку, я повністю на користь кидання моєї тітки. Ми сплачуємо гроші, і квартира наша. Я пообіцяв мій син. Але, з іншого боку, тітка не є дивним, і мій мама дуже згасає про неї. І той факт, що вона впала в клацання шахраїв не її вини. Ми не можемо самі розмістити, і ми не можемо думати про щось інше.

Про нас Що можна зробити в цьому випадку? Не професіонал хоче допомогти нам. У нас немає.