19
Коли мій чоловік має ще один бут змія, я варив кучеряві печиво "Гоя Ступні"
Швидке, хрустка і аромат «Кров’яні ніжки» роблять сирне тісто без додавання яєць. У структурі він нагадує пісок, але одночасно дуже ніжний і м'який. Підходить для сніданку і для обіду. Дуже смачний з чашкою чаю!
Сьогодні видання. "Сайт" поділиться інструкціями для приготування печива "Краї ніг" Lilia Zvit рецептй Рецепти цієї кулінарної майстерності за межами хвалі!
2916876
Crow's Ніжки печиво інгредієнти
Підготовка
Ось рецепт. Українська господиня Лілія Звітй Ви не знайдете рецептів, таких як YouTube в будь-якому місці. Ми рекомендуємо підписатися!
про:blank
Редакційна колегія
Печиво "Кров'яні ніжки" настільки смачний, що ви не будете лежати на столі довго, ваша сім'я відразу захоплює цю делікатесу. Випічка виходить запашним і дуже повітряним, але при цьому з приємним панчохи поза.
Я дуже рекомендую цей торт!
Сьогодні видання. "Сайт" поділиться інструкціями для приготування печива "Краї ніг" Lilia Zvit рецептй Рецепти цієї кулінарної майстерності за межами хвалі!
2916876
Crow's Ніжки печиво інгредієнти
- 400г сир
- 200г вершкове масло або маргарин
- 320г борошна (+30г)
- 100г цукру
- 1 ч.л. розпушувача
Підготовка
- Додайте розм'якшене масло або маргарин на сир і натріть все ложкою.
- Додайте розсіяне борошно з розпушувачем і перемішайте тісто. Побачити кількість борошна консистенцією самого тесту. Тісто повинна бути еластичною і неспроможною, щоб вона була легкою. Зберіть тісто в помаху, покрийте його харчовою плівкою і поставте в холодильник на годину. 375480
- На порошковому тісто з рулетом з товщиною не більше 0,5 см.
- З келихом, мугом або печиво вирізати муги. Занурити коло в цукор, скласти навпіл, цукор повинен бути всередині. Потім викопують половину цукру і складіть навпіл, цукор всередині. І в кінці копати тільки одну сторону цукру, а іншу сторону (без цукру) класти на сковороду, накриту пергаментним папером. Як зробити всі файли cookie.
- Печиво випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 30-45 хвилин. Час випічки залежить від вашої печі.
- Це, млинці Ні яйця готовий. Бон придаток!
Ось рецепт. Українська господиня Лілія Звітй Ви не знайдете рецептів, таких як YouTube в будь-якому місці. Ми рекомендуємо підписатися!
про:blank
Редакційна колегія
Печиво "Кров'яні ніжки" настільки смачний, що ви не будете лежати на столі довго, ваша сім'я відразу захоплює цю делікатесу. Випічка виходить запашним і дуже повітряним, але при цьому з приємним панчохи поза.
Я дуже рекомендую цей торт!
Ситуація з братом, який вимагає грошей на його частку квартири
Чому не можна придбати квартиру близьким родичам