Це смішні покупки, які я не можу зробити навіть при великій знижки.

Генерація Це помітно не тільки в глобальних видах світу, але і в повсякденному житті, в простих речах. Що було в кожному будинку в 80-х роках заміщено щось нове або в минулому. Згадуємо, що для нас здавалося б, але для сучасної молоді,

Це смішні покупки, які я не можу зробити навіть при великій знижки. Р

Представники старшого покоління значно не розуміють сучасних підлітків. І для останнього значення дорослих відчужуються. Молоді люди обирають по-різному способу життяНезвичайні для наших мам і бабусі. Ви не витрачаєте гроші на те, що кожен мріяв про покупку 20 років тому.

Молода людина менша і менша ймовірність придбання нарядів для спеціальних випадків, які можна носити тільки один раз. Пафос і чарівність більше не цікаві кожному. Є правило. «Щим простіше краще».й Зараз молоді люди прагнуть до базового гардеробу, де всі речі практичні, комфортні і добре поєднуються один з одним, створюючи безліч комбінацій. Здатне споживання - це нова тенденція.

Я пам’ятаю мою матір’ю мав величезну стеку густих глянцевих журналів: «Єдине», «Рест», «Наталія». Коли я виріс, я мав багато, що для підлітків дівчаток. Друкарська промисловість не в кращому режимі. У середньому глянцеві продажі розщеплюються 9% щорічно. Це не дивно, тому що зараз Будь-яка інформація може бути знайдена в Інтернетій Що робити з усіма журналами після читання?

Ви пам'ятаєте, коли всі мріяли мати будинок? Ну, вони минулі. У правді домашні тренажери швидко занурюються і частіше використовуються для інших цілей. Як вішалка, наприклад. Висока вартість і вражаючі розміри є достатніми причинами відмови від купівлі такого пристрою. Абонементи в тренажерний зал Вони стають дуже доступними і дають можливість працювати на декількох тренажерах, не тільки один.

За даними опитування, проведеного у Великобританії, більш ніж половина молодих людей віком від 25 до 39 років, не знаю, як використовувати праску. Маркетологи, як вони можуть прасувати пристрої хоча б якось продаються. Я пам'ятаю, коли я був маленьким, увечері, мама часто починала глобальне прасування. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вона навіть переплітає її шкарпетки. Тепер молоді люди віддають перевагу парогенераторам, але більшість роблять без них.

Це смішні покупки, які я не можу зробити навіть при великій знижки. р.

Зміст акваріума є багато проблем. Щоб насолодитися красою, необхідно регулярно очищати, дотримуватися температурного режиму, дати рибу якісну їжу. У поточному темпі життя це майже неможливе завдання. А чи варто це? Я думаю, що питання можна вважати риторикою.

Це смішні покупки, які я не можу зробити навіть при великій знижки. р.

Паперові гроші поступово захоплюють в минуле. Відповідна оплата карткою частіше. безконтактний використання смартфонів. Ця тенденція буде розвиватися тільки, і вона має безліч переваг. Перш за все, набагато зручніше. По-друге, паперові гроші і монети є розведенням землі для мікробів. Чому потрібен гаманець, коли ви можете зібрати всі платіжні картки у смартфоні?

Ринок камер переживає не найкращі часи. Професійні камери користуються попитом серед фотографів. Але для аматорської фотографії немає точки придбання такого дорогого обладнання, тому що Якість камер в сучасних смартфонах Дуже гідний. І простіше використовувати: сам телефон працює з налаштуваннями, ви тільки повинні натиснути одну кнопку. З іншого боку, молоді люди люблять фотографувати на плівці. Повернувшись в час, це глибоко.

Сьогодні, Телевізори купуються тільки шанувальниками кіно і любителями комп'ютерних ігор. Не витрачайте час перегляду телевізора. Всі цікавинки можна знайти в Інтернеті. Більше і більше людей воліють дивитися фільми і серіали. кицькай Крім того, сприйняття інформаційних змін. Молоде покоління потребує тут і зараз, натискання пальця.

Які інші речі ви думаєте проявляються в? генерація? Що ми звикли до минулого? Поділіться своїми думками в коментарях!