Моя братка зробила свою бабуся написати йому квартиру, і поклав її в пансіонат для літніх людей.

«Я ніколи не скажу в моєму житті, що я поганий брат. Але цього року все змінилося і, ймовірно, впав на місце, наш читач Ольга поділився своїм листом до редакції. 2021 рік був дійсно великий справу для неї. Проблеми в сім'ї, ультиматум коханого чоловіка - все це підкресило стійкість сімейного життя жінки. Що відбулося і що рішення Ольга прийшла до того, щоб читати далі в статті.

Моя братка зробила свою бабуся написати йому квартиру, і поклав її в пансіонат для літніх людей.

До цього року я був зайнятий з життям, сподіваючись на другу дитину. Я живу душу, він завжди підтримав мене в усьому. Від часу я назвав мій бабуся, щоб побачити, як вона була зроблена. А один день не забирав телефону, але дружини старшого брата.

Вона сказала, що вона і Koley нещодавно переїхали з її бабусям жити. І вона не може приїхати до телефону, оскільки вона пішла до сну. Я згадував, що я був неправдивим, і назвав маму. Попри те, що до мого брата і дружини жив з матір'ю. Але вона не отримувала разом з дочкою-завданням, які вважали себе коханцем в дивному будинку.

Моя мама сказала, що вона наполягала, що Коля і його дружина знаходять ще одного дому. Однак вони вирішили не витрачати гроші на оренду, але переїхати на 2-кімнатну квартиру. Моє братство вже має дитину. Я не розумію, що всі вони можуть бути в одній квартирі. Я попросив чоловіка, щоб піти на скаут і розповісти мені, якщо все було океї.

Мій чоловік зробив свою роботу і сказав мені, що все було відмінно в будинку Бабця. Але я все ж відчував щось тут. Я збираю свою відвагу і поїхав до дому моєї бабусі. Я був майже 8 місяців вагітним, тому це не просто для мене, щоб подорожувати самостійно.

Моя дружина брата відкрила двері. Я не хочу пустити мене в квартиру: «Ви всі мами, вам подобається приїхати без попередження!» Вам потрібно зателефонувати першим, а потім приїхати! Я був дуже сердитися і сказав її, що я прийшов не до неї, але до моєї бабусі, що живе тут.

Як я ходив в квартиру, я не бачив мого бабуся або її речей. Я залякався. З'ясував, що мій брат і дружина влаштували свою улюблену бабуся в пансіонат для літніх людей. Вони захопили Бабця в рерайтинг її квартири для її брата, і зараз ця квартира не належить їй.

Я відразу взяв таксі і пішов до цього пансіонату, щоб забрати мій бабуся. Я назвав мами на шляху. З’ясуйте, що вона знала все, і не розуміла її матір’ю. Я був просто в ударі!

Моя братка зробила свою бабуся написати йому квартиру, і поклав її в пансіонат для літніх людей. р.

Звісно, я приніс свою бабуся до нашого будинку. І сказав він: "Чому ти це робимо?" Ви не отримуєте квартиру, чи знаєте ви? Чи думаю, що я врятував мій бабуся для квартири? Я не розумію, що він пішов до мене в той час, кажучи мені, що мій бабуся був добре в домашніх умовах.

Чоловік пішов з матір'ю і дав ультиматум: або він або його бабуся. Я не знаю, що робити далі. Я знав, що я не можу залишити мій бабуся. Перше, що ми прийшли до адвоката, щоб вирішити питання квартири. Ми змогли скасувати подарунок. А потім я вирішив подати для розлучення.

Бабуся отримала свою квартиру назад. Мій брат назвав мене і сказав, що він не хоче говорити мені більше. Він не думав, що він мав таку погану сестру. Смішні, це не так? Я не думав, що я був таким поганим братом. До речі, моя мама відвернулася від мене. Поки вона не була дочкою.

У парі місяців життя перетворилося вниз. Але я знаю, що я зробив право.

Відносини з родичами можуть згорнути в будь-який час. На жаль, в ситуаціях, як це, ніхто не може захистити своїх близьких від зради. Дії Ольги поважають. Майже перед пологами вона вирішила зберегти її бабуся, засвоюючи її шлюб. Але можливо, це найкраще?

Покажіть мені в коментарях, що ви думаєте про це і що б ви робили на місці основного персонажа? Чекаємо Вас!