24
імператор був настільки вражений тортом, що він відразу взяв дружину селяна до свого палацу на кухні.
Приправа ягід в повному гойдалці: хто робить заготовки у вигляді варення, варення або просто замерзання. Я даю варити дивно літо, ніжний і Український Юлії Малий рецепт. Я люблю всі рецепти цього великого кулінарного блогера, але цей торт особливий. Дуже смачно і красиво, що не можна вводити в слова. Намагатися!
І тепер кілька слів про те, чому цей торт. Вони називають це Тироленський.? Легенда має це, що австрійський імператор, Франц Йосип, один раз мисливець в Тироленському лісі. Довгий час він загинув через ліс у пошуках бояру і не помітив, як втратив він.
У свіжому повітрі імператор вийшов на селянську капусту. Похід в будинок, вимитий монарх просить хліба їсти, але бідні селяни нічого не мали в будинку, звичайно, крім торта, приготованого господинею за старою сім'єю рецепт.
Цей торт був переданий імператору господинею. Приготувавши делікатність, імператор був настільки вражений своїм смаком, що відразу, без зцілення, зробив власник будинку в заголовку благородства, і дружини його приймали до свого палацу на кухні, щоб вона запекла його пироги і радувала імператора, його сім'ї і в'язниці. Я не знаю, якщо це дійсно сталося, але це гарна історія.
р.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Українськийй Ароматизований, ніжний, м'який і бездоганний!
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
А щоб отримати більш детальну інформацію про цей рецепт, подивіться відео з одного з моїх улюблених. кухня-канал Юлія Малий. Всі страви за її рецептами вийдуть красиво і дуже смачно!
про:blank
Також я пропоную, як приготувати ягідний трюм в домашніх умовах. Цей торт не займе багато часу, щоб випікати, всього 20 хвилин і він готовий!
Цей вид торта можна приготувати з ким завгодно. сезонний Або фрукти. Як можна побачити, такий ягідний гладеш досить простий, щоб приготувати. Якщо ви дотримаєте рекомендації автора рецептури, Юлії Малого, то ви створите найкрасивіші пироги швидко і без особливих напружень.
До речі, цей торт смакує набагато краще після того, як він трохи в холодильнику!
І тепер кілька слів про те, чому цей торт. Вони називають це Тироленський.? Легенда має це, що австрійський імператор, Франц Йосип, один раз мисливець в Тироленському лісі. Довгий час він загинув через ліс у пошуках бояру і не помітив, як втратив він.
У свіжому повітрі імператор вийшов на селянську капусту. Похід в будинок, вимитий монарх просить хліба їсти, але бідні селяни нічого не мали в будинку, звичайно, крім торта, приготованого господинею за старою сім'єю рецепт.
Цей торт був переданий імператору господинею. Приготувавши делікатність, імператор був настільки вражений своїм смаком, що відразу, без зцілення, зробив власник будинку в заголовку благородства, і дружини його приймали до свого палацу на кухні, щоб вона запекла його пироги і радувала імператора, його сім'ї і в'язниці. Я не знаю, якщо це дійсно сталося, але це гарна історія.
р.
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Українськийй Ароматизований, ніжний, м'який і бездоганний!
Тест інгредієнти
- 120г борошна
- 5g розпушувач
- 100г вершкове масло
- 1 яйце
- 35г цукру
- щіпка
- лимонна шкірка
Наповнення інгредієнтів
- 250г сиру рікоту
- 1 яйце
- 50г цукру
- 5г крохмаль
- 100г ягід
Підготовка
- Для Тестування Натирайте холодне масло з борошном і розпушувачем. Це може бути зроблено шляхом протирання замороженого масла на тертці, а потім вручну терти його сухими інгредієнтами або за допомогою збирача з ножами. В кінці слід зробити маленьку крихкість малюка. р.
- Додайте лимонну шкірку, цукор, сіль в яйце і збийте все до розчинення цукру. Потім додайте рідку суміш до сухої крихти вершкового масла і борошна. Змішайте тісто силіконовою лопаткою. Тісто повинна бути м'якою і липкою. р.
- У вигляді випікання (діаметр 18 сантиметрів), покритий пергаментним папером, викладають тісто і ложкою рівномірно розподіляють його, не забудьте сформувати боки (близько 3 сантиметрів). Поставте тісто в холодильник на півгодини.
- Цукор, кукурудзяний крохмаль і яєчний перемішати до однорідної, а потім додати сир рікоту. Якщо такого сиру немає, то можна додати звичайну сирну масу. Додайте ягоди і перемішайте.
- Покладіть начинку на тісто. Посипати все мигдальними пелюстками. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 40 хвилин.
- Готовий торт можна посипати цукровою пудрою при бажанні. Бодибилдерши!
А щоб отримати більш детальну інформацію про цей рецепт, подивіться відео з одного з моїх улюблених. кухня-канал Юлія Малий. Всі страви за її рецептами вийдуть красиво і дуже смачно!
про:blank
Також я пропоную, як приготувати ягідний трюм в домашніх умовах. Цей торт не займе багато часу, щоб випікати, всього 20 хвилин і він готовий!
Цей вид торта можна приготувати з ким завгодно. сезонний Або фрукти. Як можна побачити, такий ягідний гладеш досить простий, щоб приготувати. Якщо ви дотримаєте рекомендації автора рецептури, Юлії Малого, то ви створите найкрасивіші пироги швидко і без особливих напружень.
До речі, цей торт смакує набагато краще після того, як він трохи в холодильнику!
Зібрали його Фаустом на 80, ми пишумо себе занадто рано
Прогнозування погоди шляхом співування крикету краще, ніж Гідрометеорологічний центр